ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

Δυστυχώς …επτωχεύσαμε!


Του Παναγιώτη Γκρουμούτη
«Ξεμείναμε από λεφτά ...». Ευθέως, χωρίς περιστροφές και με θάρρος πρωτόγνωρο για πολιτικό, έστω με την «προίκα» που εξακολουθεί να κουβαλάει από τον σχετικά πρόσφατο εκλογικό του θρίαμβο, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα δεν δίστασε να παραδεχθεί δημόσια πως το οικονομικό πρόβλημα των ΗΠΑ είναι μεγαλύτερο από κάθε σκέψη, πρόβλεψη ή ανάλυση.

Σε μια συνέντευξη – εξομολόγηση στο καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο C-SPAN (Cable-Satellite Public Affairs Network), ο πρόεδρος Ομπάμα ερωτήθη από τον παρουσιαστή Steve Scully σε ποιο χρονικό σημείο (με δεδομένα το τεράστιο χρέος των 1,7 τρις δολαρίων και το δημόσιο έλλειμα των περίπου 11 τρις δολαρίων) θα μπορούσε κανείς να πει – μεταφορικά – πως οι ΗΠΑ «ξεμένουν από λεφτά».

Και η απάντησή του άφησε τους πάντες άναυδους καθώς ο πρόεδρος διευκρίνισε στον εμβρόντητο παρουσιαστή πως αυτό το χρονικό σημείο αποτελεί ήδη παρελθόν!

«Έχουμε ήδη ξεμείνει από λεφτά. Πρακτικά εδώ και πολύ καιρό το κράτος λειτουργεί με δανεικά, δηλαδή για να πληρώσουμε υποχρεώσεις φουσκώνουμε το ήδη βεβαρυμένο χρέος μας. Κι αυτό είναι απόρροια τόσο της κρίσης, όσο και της αδυναμίας μας να διαχειριστούμε σωστά τα κεφάλαιά μας εδώ και δεκαετίες. Τώρα προσπαθούμε να εφαρμόσουμε ένα παράδοξο: χρησιμοποιούμε χρήματα που ουσιαστικά δεν έχουμε για να κινήσουμε την αγορά, να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να ξαναζωντανέψουμε την οικονομία μας ώστε να αρχίσει να παράγει ξανά πλούτο, δηλαδή ... λεφτά».

«Κι αν θέλετε μια ξεκάθαρη απάντηση, αυτή είναι πως λεφτά δεν έχουμε αλλά ελπίζουμε να αποκτήσουμε εφόσον διαχειριστούμε τώρα σωστά τα ... δανεικά μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: