ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.09

O ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΣΡΟΙΤΕΡ....( ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟ)


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 € ....... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ

ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ".
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ...ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 50 ΑΔΕΙΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΝΩ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ???
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ....."ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ" ...

KATA TA AΛΛΑ....ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


1 σχόλιο:

admin είπε...

πραγματικά σήμερα ήταν καλός!!