ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.09

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ " ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!! "



ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.....
Έγινε και αυτό από τον τυχοδιώκτη της πολιτικής.
Δεν είναι, από ότι προκύπτει οι " οβιδιακές " μεταμορφώσεις Καρατζαφέρη, φαινόμενο της τελευταίας διετίας, δηλαδή από τότε πού ως κόμμα , μπήκε στη βουλή, όπου συνεχώς και αδιαλλείπτως αλλάζει πολιτικές θέσεις και "άλλα λέει και άλλα κάνει ".
Η πολιτική του και ο "αγοραίος " τρόπος με τον οποίον πολιτεύεται, ανάγεται στο παρελθόν.
Απο τα έγγραφα (Κάντε κλικ), προκύπτει ότι η πρόσκληση έφθασε στο γραφείο του στις Βρυξέλες, όταν ήταν ευρωβουλευτής.
Το γραφείο των Βρυξελών , αμέσως με fax έστειλε τη πρόσκληση στη Αθήνα.
Η απάντηση της αποδοχής ήταν άμεση και επειδή λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν μπορούσε να παραστεί, άπάντησε ότι θα πάει ο Αντ/δρος του κόμματός του και ευρωβουλευτής Γ.Γεωργίου, ( ναί είναι αυτός πού υπό τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών αποκάλεσε τα Σκόπια ως ...Μακεδονία! ) να τον εκπροσωπήσει, μαζί με την φερόμενη ως "συνοδό " του Αννα Ζωηρού, την οποίαν και διόρισε μέσω Αβραμόπουλου στην Επιτροπή Προμηθειών Του Υπουργείου Υγείας με το ΦΕΚ 207/9-5-08.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ

1. Ενημέρωσε τα στελέχη του κομματός του για την αλλοπρόσαλλη και κόντρα στις πολιτικές τους πεποιθήσεις απόφαση , αποδοχης της πρόσκλησης;
Ακόμη και σήμερα το γνωρίζουν;
Προφανώς όχι , όπως δεν ήξεραν για την επιλογή της Τζαβέλα, η οποία εκτός των σχέσεων της με τούς νταβατζήδες,αποκάλεσε την Βόρειο Ήπειρο ως...."Νότια Αλβανία!!!
2. Ειναι αλήθεια η ψέμματα ότι ο ίδιος , έχει επενδύσει πολιτικά σε αντιεβραικές κορώνες για απόκτηση εκλογικής πελατείας , αφού στελέχη και κομματική του βάση διακρίνονται γιά αντιεβραικά αισθήματα;
3. Πως συμβιβάζεταιο ίδιος στη κομματική του εφημερίδα να γράφει:
" Τον Εβραίο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς ", να κατηγορεί τούς Εβραίους ( έτσι τους αποκαλεί και όχι Ισραηλινούς ), ως " εγλκηματίες πολέμου " και ταυτόχρονα να αποδέχεται πρόσκληση συμμετοχής στο Παγκόσμιο Ισραηλινό Συμβούλιο;
4.Είναι η δεν είναι αυτό το γεγονός εμπαιγμός και εξαπάτηση της κομματικής του βάσης και γενικώτερα της κοινής γνώμης;
" Τον Καρατζαφέρη τον ψηψίζουν, όσοι δεν τον ξέρουν
και δεν τον ψηφίζουν, όσοι τον ξέρουν
(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)
politikosafari

Δεν υπάρχουν σχόλια: