ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.09

Οι παράπλευρες απώλειες του καπνίσματος: Παθητικοι καπνιστές

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Στην Ελλάδα δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που κατάφεραν να μην αρχίσουν ή να διακόψουν το κάπνισμα, σύμφωνα όμως με το άρθρο της Σφήνας «Καπνίζουμε όλοι» δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να αποφύγει τις συνέπειες του παθητικού καπνίσματος. Το κάπνισμα μπορεί να αποτελέι αναφαίρετη συνήθεια για μερικούς, όμως μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να αφαιρέσει ακόμα και την ζωή των παθητικών καπνιστών, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται δυστυχώς και τα παιδιά.

Πολλοί μεταξύ των οποίων και εγώ αγνοούμε στοιχεία όπως ότι το 25-33% των περιπτώσεων καρκίνου του πνεύμονα οφείλεται στο παθητικό κάπνισμα. Ας κρατήσουμε αυτή τη σκέψη όταν κάποιος απο εμάς επιχειρήσει να ανάψει ξανά τσιγάρο είτε σε δημόσιο χώρο είτε στο σπίτι μπροστά σε παιδιά. Με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου απο την 1 Ιουλίου το παθητικό κάπνισμα θα μειωθεί δραματικά, ας το εξαλείψουμε τελείως για το καλό όλων μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 σχόλια:

hamomilaki Anthemis είπε...

Καλημέρα :)

Το χαμομηλάκι ετοίμασε
Videos για τη σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική Παιδική Κακοποίηση.
Ενημερώσου και, αν θέλεις, προώθησέ τα για να βοηθήσουμε τα παιδάκια όσο μπορούμε
1. Σωματική κακοποίηση:
http://hamomilaki.blogspot.com/2009/01/2.html
2. Σεξουαλική κακοποίηση
http://hamomilaki.blogspot.com/2009/02/blog-post_4733.html
3. Σεξουαλική κακοποίηση (πρόληψη)
http://hamomilaki.blogspot.com/2009/02/22.html
4. Συναισθηματική κακοποίηση
http://hamomilaki.blogspot.com/2009/02/blog-post_4733.html
5. Συναισθηματική-σεξουαλική κακοποίηση
http://hamomilaki.blogspot.com/2009/05/blog-post_26.html

Τα παιδιά σε ευχαριστούν για την έμπρακτη αγάπη σου :)

Angel είπε...

Πολλοί προσπαθούν να παρουσιάσουν τα μέτρα κατά του καπνίσματος σαν ένα περιορισμό της ελευθερίας των καπνιστών χωρίς να σκέπτονται πόσο δικτατορικό είναι να επιβάλουν σε εμάς να καπνίζουμε χωρίς να το θέλουμε.

Μάρκος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα...είναι απολύτως παράλογο να προσπαθούν να παρουσιάζουν το καπνισμα σαν ένα φυσικό δικαίωμα και όχι σαν μια βλαβερή συνήθεια (οκ ας κάνουν ότι θέλουν με τον ευάτό τους) η οποία όμως βλάπτει κ τους υπόλοιπους που δεν τιν ασκούν.

Θέλω να σκέφτομαι ότι κρύβονται συμφέροντα πίσω απο μια τέτοια λογική, ειλίκρινα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενας νοήμων άνθρωπος να υποστηρίζει κάτι τέτοιο

Νικος είπε...

Ο καπνιστής είναι εξαρτημένος. Οι πιο πολλοί το καταλαβαίνουν και μετά από κάποια χρόνια προσπαθούν να απαλλαγούν. Κάποιοι άλλοι βλέπουν το τσιγάρο σαν ένα σύμβολο ελευθερίας αντί σκλαβιάς. Ένα καλό που θα κάνουν τα μέτρα είναι ότι θα επιτρέψουν και σε καπνιστές να δοκιμάσουν μη καπνιστικούς χώρους.

andre είπε...

epitelous na upraxei sebasmos k se autous pou den kapnizoun... kairos itan !!

Margaret είπε...

κανένας δεν απαγορεύει στους καπνιστές το κάπνισμα απλά αυτή τη φορά πρέπει να οριοθετήσουν αυτή την επιβλαβή συνήθεια έτσι ώστε να μην ενοχλούν και τους υπόλοιπους...τίποτε το παράλογο σε αυτό. Επίσης πιστεύω ότι πάρα πολλοί καπνιστές θα συνηθίσουν την καθαρή ατμόσφαιρα ιδιαίτερα σε χώρους φαγητού καιδεν θα παραπαονιούνται άλλο

andre είπε...

periorismos tou kapnismatos simainei kaluteri poiotita zwis gia olous mas....