ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

Το ναζιστικό-σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ συνεχίζει την εθνοκάθαρση. Οι «πολιτισμένοι» της δύσης, για ποια Ευρώπη μας λένε;


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ
Ο χωροφύλακας των ΗΠΑ συνεχίζει τους «σποραδικούς» βομβαρδισμούς και οι ισραηλινοί ελεύθεροι σκοπευτές των συνόρων πυροβολούν χωρίς οίκτο τους χωρικούς, που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τη γη τους για να επιβιώσουν.

Σήμερα, ο Vittorio Arrigoni, ο ιταλός που παραμένει στη Γάζα εδώ και ένα χρόνο, μας καταγγέλει ότι «Χθες, λίγο πριν εισέλθει στη μαρτυρική Γάζα των “Ελεύθερων Πολιορκημένων” το “Κονβόι της Ελπίδας”, ισραηλινά αεροπλάνα έριξαν τόνους προκηρύξεων στη Γάζα, στις οποίες «ενημερώνουν» τους πολίτες ότι θα πυροβολούν αδιακρίτως όσους πλησιάζουν τη συνοριακή γραμμή σε απόσταση 1.000 μέτρων. Θέλουν να εξολοθρεύσουν από την πείνα το λαό. Εμείς, οι ακτιβιστές από ξένες χώρες, συνοδεύουμε τους χωρικούς στα χωράφια τους για να μπορέσουν να βρουν λίγη τροφή. Η διεθνής κοινότητα θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό το Ολοκαύτωμα. Σχεδόν τρία χρόνια πλήρης αποκλεισμός σε τρόφιμα, φάρμακα, νερό, καύσιμα… και τώρα δεν φθάνει καμία ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, παρ’ όσα ψευδώς λένε τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Στη θάλασσα δεν μπορούν να ψαρέψουν και δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τη γη τους… Πρόκειται για μαζική δολοφονία και η διεθνής κοινότητα κάνει πως δεν γνωρίζει…».
Να σημειωθεί ότι ένα δέμα των προκηρύξεων που έριξαν τα αεροπλάνα, δεν άνοιξε στον αέρα και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ένα μικρό παιδί. Σήμερα, η υγεία του μικρού Παλαιστίνιου είναι καλύτερα και ξεπέρασε τους σοβαρούς κινδύνους.
Πολιτικοί και κόμματα που σήμερα ανταγωνίζονται για την ψήφο των ευρωπαίων πολιτών και υπόσχονται την Ευρώπη της «προόδου, της αλληλεγγύης, της ειρήνης…», γιατί σιωπούν ένοχα και υποκύπτουν στη θέληση των ΗΠΑ και του ναζιστικού-σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ;
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: