ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.09

"ΑΠΟΧΗ"

Φίλοι και φίλες,
Σας καλώ, ν' απολαύσετε τα μπάνια σας, ν' απέχετε από τις Ευρωεκλογές και να στέλνετε ωμά στον διάολο τον κάθε επίορκο, ο οποίος παρουσιάζοντας το ψευδέστατο πρόγραμμα του κόμματος του σας ενοχλεί. Γιατί και οι εκλογές αυτές, διεξάγονται για μια φορά ακόμη, με κριτήριο εκτός των άλλων και τις επικείμενες εθνικές εκλογές - εκλογές οι οποίες θ' αναξείξουν το επόμενο "τίμιο, σεμνό και ταπεινό με μηδενική ανοχή παλληκάρι και τους συν αυτώ" - με ανταγωνιστές τους εναλλασσόμενους "τίμιους" εκπροσώπους των εναλλασσόμενων "τίμιων" κομμάτων εξουσίας, που με τα φαγοπότια τους "στέγνωσαν" την Ελληνική οικονομία, έφεραν σε κατάσταση πείνας και εξαθλίωσης οι συγκεκριμένοι επίορκοι τον λαό, και οι οποίοι παρόλες τις βρωμοδουλειές τους (Χρηματιστήριο - Ομόλογα - Βατοπαίδι - κ.λ.π.) παραμένουν ανέγγιχτοι, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, τους οποίους "έφτιαξαν" στα μέτρα τους, με σκοπό να κλέβουν και να παραμένουν ανέγγιχτοι, παραγράφοντας ηθελημένα και με σκοπιμότητα τις διαπραχθείσες κακουργηματικές πράξεις τους. Είναι δε τόσο μα τόσο θρασείς οι συγκεκριμένοι επίορκοι της απάτης και της διαφθοράς, που βάζοντας στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας" τις βρωμοδουλειές τους, ανεβαίνουν εκ νέου στα μπαλκόνια και όχι με θάρρος αλλά με θράσος εξαγγέλουν τα προγράμματα τους και ομιλούν εκ νέου περί πάταξης της διαφθοράς. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Αντίθετα, σας καλώ σε συσπείρωση σ' έναν κοινό αγώνα κατά των "νομιμοφρόνων" εκπροσώπων, οι οποίοι με τις βρώμικες μεθόδους τους και την μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε" έχουν καταφέρει να κομματικοποιήσουν και να διασπάσουν τον λαό μ' έναν και μοναδικό σκοπό που δεν είναι άλλος εκτός από το φαγοπότι τους και με "συνήγορο" υπεράσπισης - με την ψήφο του - αυτών τον εν αγνοία του Ελληνικό λαό.

--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: