ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΒΩΒΟ!


Αυτόν τον κοπρίτη τον Βωβό τί τον κοιτάτε ρε αλήτες του κράτους και δεν σημαίνετε αμέσως συναγερμό για γενικό έλεγχο των επιχειρήσεών του;

Αυτός ο άθλιος αφού απέλυσε 500 άτομα από τις επιχειρήσεις του, για να... ξεχαστεί λιγάκι από την "στενοχώρια" που του προκάλεσε η σπουδαία αυτή απόφασή του, πήγε και αγόρασε ένα σκαφάκι μόλις 15 εκ. ευρώ για τις βολτούλες του στην θάλασσα. Ντρέπεται, μάλιστα, να το εμφανίσει στην Ελλάδα για να μην προκαλέσει ο... σεμνός αυτός επιχειρηματίας.

Ο, δε, γιος αυτού του αλήτη είναι γνωστός στο... Λας Βέγκας για την σπάταλη και αγόγγυστη μοιρασιά εκατομμυρίων δολλαρίων στα τραπέζια της ρουλέτας και του μπλακ τζακ.

Τί φοβάσαι ρε ανύπαρκτε και δειλέ, "διώκτη της διαφθοράς", Καραμανλή; Αν δεν μπορείς να βάλεις μέσα πολιτικούς, τότε χώσε τους κλέφτες, δήθεν επιχειρηματίες. Αυτούς είναι πολύ εύκολο να τους τσιμπήσεις. Πιο εύκολο δεν γίνεται...

Είναι τόσο καραμπινάτες οι παρανομίες τους όση είναι και η έλλειψη φόβου από μέρους τους. Ξέρουν ότι ούτε συ, ούτε κανένας δειλός, τύπου Σημίτη, ή διεφθαρμένος, τύπου Μητσοτάκη, πολιτικός ηγέτης θα τολμήσει να τους βάλει χέρι.

Γι αυτό κάνουν ό,τι κάνουν και μεις οι μαλάκες της υπόθεσης τους κοιτάμε απαθείς!
ΜΠΟΜΠΕΡ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανείς τους δεν τολμά να ακουμπήσει τους μεγαλοαπατεώνες, μια και αυτοί που θα μπορούσαν, είναι πιο "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ" και "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" από αυτούς......

Φαιά ουσία καταναλώνουμε....αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μέχρι να ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται!!!

Καπ.Γιάννης Εμμ.Νομικός

Ανώνυμος είπε...

πεστα καπετάνιε όλοι στον αγώνα μας