ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

Καταγγελία του ΠΑΜΜΕ στο ΕΣΡ κατά των καναλιών

«Τη βάναυση αντιμετώπισή του από τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας, τα οποία παραβιάζουν τη συνταγματική επιταγή της αναλογικής μεταχείρισης και της πολυφωνίας», καταγγέλλει με κατεπείγουσα επιστολή του προς το ΕΣΡ, το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.

«Την ίδια ώρα, σε όλες τις εκπομπές τους εδώ και μια εβδομάδα, καλούν ανελλιπώς μαζί με τα Κόμματα της Βουλής και τα Κόμματα «Οικολόγοι-Πράσινοι» και «Δράση», τα οποία αμφότερα είναι εκτός Βουλής και Ευρωβουλής, άρα στην αυτή νομική κατάσταση με το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, το οποίο και αρνούνται να προσκαλέσουν στις προεκλογικές τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις των Κομμάτων. Καλούμε το ΕΣΡ, να παρέμβει αμέσως για την επιβολή της ίσης μεταχείρισης».

η καταγγελία εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: