ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑ

O ΑΓΕΑ ΓΙΑΓΚΟΣ Ιωαννης

Βόλεψε και τα δύο του παιδιά...

.
Το ένα, με το σκανδαλώδη διαγωνισμό,
στο υπ. Άμυνας και το δεύτερο
σε άλλη επίλεκτη κρατική Υπηρεσία
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.

Μεγάλο σούσουρο έχει γίνει με το θέμα των 55 φωτογραφικών προσλήψεων επιστημονικού προσωπικού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που αποκαλύφθηκε (μην το ξεχνάμε αυτό) πρώτα μέσα από το διαδίκτυο (διαβάστε σχετικά εδώ).
Ανάμεσα στους 55 "τυχερούς" που επελέγησαν με ...διαφάνεια (αν πάρουμε τοις μετρητοίς όσα ...δήλωνε ο υπουργός Β. Μεϊμαράκης!) είναι και γιος του Ιωάννη Γιάγκου, δηλαδή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Με την αξία και το σπαθί του, προφανώς...
Όμως, το ενδιαφέρον είναι ότι...
και ο άλλος γιος του κ. Γιάγκου προσλήφθηκε -κατά τις πληροφορίες μου-σε μια άλλη επίλεκτη δημόσια Υπηρεσία (δεν μου ...επιτρέπεται να γράψω το όνομά της).
Φαντάζομαι ότι και η δική του πρόσληψη έγινε, κατά τον σχετικό διαγωνισμό (που όμως δεν υπάγεται στο ΑΣΕΠ κι αυτός...) με τα ανάλογα αξιοκρατικά κριτήρια.
Ο κ. αρχηγός μπορεί να είναι ήσυχος. Βόλεψε, με την αξία τους, και τα δύο του παιδιά.

πηγη

==================================================================

ΛΗΜΕΡΙ: ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ.

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007

ΑΦΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ... ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 2007 ΠΡΟΈΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΕΡΗ ΑΤΟΠΗ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΕΑ...... ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΟΔΙΟΥ" ..... ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΩΣ "ΑΞΙΟ"

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: