ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.09

Σφαγή απόψε στον ΛΑ.Ο.Σ


Εσωτερικός πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο ΛΑ.Ο.Σ. Αφορμή η αλλαγή στάσης που αποφάσισε από μόνος του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κανέναν βουλευτή του κόμματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές Μάκης Βορίδης και Θανάσης Πλεύρης φαίνεται να διαφωνούν με την επιλογή του προέδρου να βγει και να προκαταλάβει την ψήφο τους. Και αυτό για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί πιστεύουν ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο τον Παυλίδη. Έχει φροντίσει βλέπεις ο Καραμανλής να δημιουργήσει και την δική του πτέρυγα μέσα στο κόμμα και λογικά οι «Καραμανλικοι» βλέποντας τον ανοικτά πλέον «φιλομητσοτακικο» ρόλο του προέδρου τους αρχίζουν να «αντιδρούν».Βέβαια πας μη Μητσοτακικός δεν έχει ελπίδα να αναρριχηθεί ψηλά στην ιεραρχία ότι και να κάνει, αλλά τους έχει ξεφύγει ο έλεγχος στους «αποκάτω».Έτσι αρχίζει να υπάρχει «πρόβλημα». Ο Βορίδης τον περίμενε, και τον περιμένει πάντα να κάνει το μεγάλο λάθος και ο χοντρός όπως τον λένε το ξέρει.( Μεγάλη γάτα ο επίτιμος. Σου λέει κανείς «διπλό παιχνίδι»; Θα σου πάρω μέσω της «αδυναμίας του στον Γλυξμπουρκ» τον Νο 2 του κόμματος, νέο χαμηλών τόνων και μελλοντικό διάδοχο). Γιαυτο φροντίζει να τον έχει από μακριά. εξου και η πρόταση για το ευρωψηφοδέλτιο. Δεν μάσησε όμως. Βέβαια ο Μητσοτάκης ήξερε και ξέρει ότι για να έχει ελπίδα αρχηγίας η Κόρη χρειάζεται όλο το κακό συναπάντημα της δεξιάς διότι υπάρχουν και μέσα στην Ν.Δ αυτές οι τάσεις. Για να τις «συσπειρώσει» όμως και να τις ελέγξει χρειαζότανε ένα απολιτικ μόρφωμα με έναν επιρρεπή στο δόξα-χρήμα αρχηγό που να παίξει τον «δούρειο ίππο» την κατάλληλη στιγμή. Έτσι «δημιούργησε» τον ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα Ο Άδωνης με το να τον διασύρουν ως Μπουμπουκο έχασε την πολιτική του ταυτότητα άρα είναι ακίνδυνος, ο Βελοπουλος θα «εξαργυρώσει» με μετάθεση στην Α Θεσσαλονίκης ,Ο Ροντούλης μετά το «σούφρωμα» των χρημάτων από τα στελέχη τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις στην Θεσσαλία και ειδικά ο ΡΑΟΥΛΗΣ που ήταν δεύτερος άρα ακίνδυνος λόγω «κάδου», Ο μόνος καθαρός στην όλη υπόθεση;

η συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΟΥΦΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ 2007 ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kkstro7mN4A