ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

Ο απόλυτος εκφυλισμός του Τύπου



Ιδού πώς ο μεγαλοδημοσιογράφος και εκδότης
της "Αληθινής Εφημερίδας" διαφημίζει την πραμάτεια του στην κορυφή της ιστοσελίδας zougla.gr και στο ηλεκτρονικό πρωτοσέλιδο της
Real News ! Και η πραμάτεια αυτή είναι προφανώς ελκυστική σε όλους εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για το τι γράφει μέσα - είτε διότι δε γνωρίζουν Ελληνικά, είτε διότι έπαψαν να διαβάζουν εφημερίδες έχοντας σιχαθεί τα ψέματά τους, την πολιτική προπαγάνδα τους και τα κουτσομπολιά τους.
Όμως αυτό ουδόλως πτοεί το μεγαλοδημοσιογράφο, διότι προφανώς κύριος στόχος της εφημερίδας του δεν είναι το πώς θ' ανεβάσει το πνευματικό επίπεδο και πώς θα οξύνει την κριτική σκέψη του αναγνώστη, ώστε να τον μεταμορφώσει σε ενεργό και υπεύθυνο πολίτη, αλλά πώς θα κερδίσει περισσότερα χρήματα, πουλώντας έστω μια εφημερίδα-περιτύλιγμα δώρων, μια φυλλάδα για αθεράπευτους τζογαδόρους.

Οποίο κατάντημα! Οποίος αυτοεξευτελισμός του μεγαλοδημοσιογράφου αλλά και όλων των εκδοτών που μετέρχονται τέτοιων ευτελών μέσων και μεθόδων για να πουλήσουν φύλλα!

Καθώς γράφω τούτες τις γραμμές η αηδία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου και το διαπιστώνω στον καθρέφτη που είναι στον τοίχο απέναντί μου. Δε γνωρίζω με ποιες λέξεις θα μπορούσα να εκφράσω αυτή την αηδία που νιώθω. Είναι δυνατόν να πέφτει κανείς τόσο χαμηλά μόνο και μόνο για το χρήμα; Δε μπορούσε, τουλάχιστον για στάχτη στα μάτια εκείνων που καταλαβαίνουν, δε μπορούσε, λέω, να διαφημίσει έστω και δυο-τρία δυνατά άρθρα-αναλύσεις πνευματικών ανθρώπων που γράφουν - αν γράφουν - στην Κυριακάτικη "εφημερίδα" του; Δεν το σκέφτηκε; Ή μήπως είναι σίγουρος ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι γράφει μέσα, διότι απλούστατα κανείς δεν τη διαβάζει; Δηλαδή, κ. Χατζηνικολάου, χωρίς δώρα και χωρίς τζόγο δε θα πωλούσε ούτε φύλλο η εφημερίδα σας, που μάλιστα την αποκαλείτε και "Αληθινή Εφημερίδα";

Συγνώμη, κύριε Χατζηνικολάου, αλλά λυπάμαι πολύ για την αντιδημοσιογραφική εκτροπή σας. Από σας περίμενα κάτι καλύτερο... Περισσότερο όμως λυπάμαι τους Έλληνες που αγοράζουν τέτοιες φυλλάδες-περιτυλίγματα απλά για τα "δώρα" τους... Οποίος πνευματικός ξεπεσμός! Και μετά ονειρευόμαστε, κάποιοι αιθεροβάμονες σαν και μένα, ανάσταση του έθνους...

Αμφιβάλλω, βέβαια, αν ο μεγαλοδημοσιογράφος καταλάβει τι εννοώ και αν κοκκινίσει. Μάλιστα, ενδέχεται να μου είναι και ευγνώμων για τη δωρεάν διαφήμιση που του προσφέρω...
ΣΕΦΕΡΟΥ Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: