ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.09

"ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ" (ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....ΤΑ ΔΕ "ΟΝΟΜΑΤΑ"...ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ/ΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ


"ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"
Κάθε χρόνο όλα τα Μ.Μ.Ε.θυμούνται να αναφερθούν στην επάρατη ημέρα, στην - όπως ονομάζουν - 21η Απριλίου.
Εγώ προσωπικά, δεν θα αναφερθώ στα κατά ή τα υπέρ των επτά ετών, που κυβέρνησαν την χώρα μας οι συνταγματάρχες Γεώργιος Παπαδόπουλος, Στυλιανός Πατακός,Νικόλαος Μακαρέζος και λοιποί πραξικοπηματίες.
Εγώ θα αναφερθώ στο "Σ Η Μ Ε Ρ Α", στα όσα συμβαίνουν - "ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" - με κυβέρνηση "Δημοκρατική υποτίθεται και με εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό σαν ηγέτη και πρωθυπουργό του κόμματος της Ν.Δ. τον Κωνσταντίνο Καραμανλή."
Γιατί αξιότιμοι κ.κ. καναλάρχες και εκδότες των εφημερίδων δεν τολμάτε να αναφερθείτε στους δορυφόρους της χούντας, στα στελέχη και υποστηριχτές της, που πολλοί από αυτούς εδίκασαν και κατεδίκασαν Δημοκράτες φοιτητές και πλήθος αξιωματικών και πολιτών, που τίμησαν και αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας; Στα άτομα αυτά που κατέχουν σήμερα "νευραλγικά πόστα" - "θέσεις κλειδιά" στον χώρο της δοκιμαζόμενης Ελληνικής Δικαιοσύνης; Στους κυρίους αυτούς που διόρισε η σημερινή δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας;
Ουδείς τολμά να υποβάλει έστω και ένα ερώτημα για το πως κατέχουν αυτά τα αξιώματα.
Επειδή όμως εγώ τολμώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και επειδή δεν φοβήθηκα ποτέ την "ΑΛΗΘΕΙΑ" - όσο πικρή και αν είναι - θα αναφερθώ στα άτομα αυτά που διαφεντεύουν στον χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μήπως βρεθεί κάποιος και μου λύσει την απορία μου αυτή.
ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : Μέχρι πρότεινος κατείχε την θέση του Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Εσωτερικών. Σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Αυτός ή αυτοί που τον τοποθέτησαν στις θέσεις αυτές, δεν γνώριζαν την δράση του την περίοδο της χούντας; Εάν όχι, ας τους διαφωτίσει ο ίδιος προσωπικά - έστω και σήμερα - "πόσους Δημοκράτες κατεδίκασε από την έδρα του Βασιλικού επιτρόπου, από την οποία αγωνίστηκε με πάθος για την παραμονή της δικτατορίας;"
ΣΑΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Σήμερα κατέχει την θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Δεν θα αναφερθώ για τον τρόπο που παράνομα απέκτησε το 1973 την ιδιοκτησία ακινήτου στο Πόρτο Γερμενό, από την ανύπαρκτη εταιρεία ΕΝΤΕΞ Α.Ε. (αγνώστου ιδιοκτησίας)
η οποία "συνεστήθη οκτώ χρόνια αργότερα" δηλαδή εν έτει 1981, εντός του οποίου έκτισε διόροφη αυθαίρετη οικοδομή, ούτε για τις επιθέσεις του κατά του εντιμότατου τέως αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κυρίου Γεωργίου Ζορμπά, ούτε για την παράνομη δίωξη που διέταξε σε βάρος του εξ' ίσου εντιμότατου Προέδρου των Εισαγγελέων της Ελλάδος Κυρίου Σωτήρη Μπάγια, αλλά ως Εισαγγελέας του τριμελούς πλημμελιοδικείου Πατρών, στις 15/12/1975,"για πόσους βασανιστές της χούντας" πρότεινε την απαλλαγή τους, σε μηνύσεις που είχαν υποβληθεί σε βάρος τους από τα θύματά τους, μεταξύ των οποίων υπήρξε και ο σημερινός καταξιωμένος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κύριος Ιωάννης Πουντουράκης;
Δεν μπορώ να μην μνημονεύσω και τον υπερασπιστή του δικτάτορα Ιωαννίδη και αρκετών βασανιστών αξιωματικών του ΕΑΤ - ΕΣΑ ,δικηγόρο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΦΑΝΤΑΚΗ, "ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης στις κλοπές πλοίων και φορτίων, ως και καθοδηγητής στις δολοφονίες των πληρωμάτων τους στην συνέχεια, για να μην μιλήσουν και προβούν σε αποκαλύψεις.Οι περίφημες ΝΑΥΤΟΠΕΙΡΑΤΙΕΣ, που έλαβαν χώρα το 1977 και εντεύθεν και που είχαν σαν συνέπεια να διασυρθεί ΔΙΕΘΝΩΣ το όνομα της Ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας και του Ελληνικού κράτους, προκειμένου να πλουτίσει παράνομα και να γεμίσει τα σεντούκια του με εκατομμύρια δολλάρια."
Επιβάλεται επίσης να αναφερθεί, πως τα ονόματα των ανωτέρω [ Σανιδά, Αλφαντάκη ] αναφέρονται ακόμη και σε επερωτήσεις που υπεβλήθησαν κατ' επανάληψη στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και σε πράξεις οικονομικής συναλλαγής. ΄Οπως η πώληση του οικοπέδου εις Σανιδά, στην οποίαν εμπλέκεται και η Παναμαϊκή εταιρεία (OFF SHORE) MILMAT S.A.,[ ιδιοκτησίας 100% Γεωργίου Αλφαντάκη και υιών του ] η οποία στο παρελθόν προέβαινε στις εικονικές αγοραπωλησίες των κλεμμένων πλοίων [ Προϊόν Ναυταπατών.]
Αυτά τα ολίγα , επ' ευκαιρία της σημερινής συμπλήρωσης 35 ετών από την αποκατάσταση του "Δημοκρατικού Πολιτεύματος"????
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: