ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.09

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


Μεγάλος μάγκας αυτός ο Βγενόπουλος αλλά και μεγάλος παπατζής. Ψιλό γαζί έπεσε σήμερα το πανελλήνιο δούλεμα με την μείωση της τιμής του γάλατος της ΔΕΛΤΑ για... κοινωνικούς λόγους.

Ναι, ο καλός άνθρωπός μας είναι ο κύριος Βγενόπουλος που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και πραγματοποιεί, ως άλλος Μέρλιν, τις μύχιες επιθυμίες μας. Είστε τελείως μαλάκες;

Διαβάστε, τώρα την αλήθεια με επιχειρήματα.

Καμιά κοινωνική παροχή δεν έκανε σήμερα αυτός ο ψευταράς τραπεζίτης - δικηγόρος. Η μείωση της τιμής στο γάλα έγινε πολύ απλά διότι οι πωλήσεις τους έχουν πάρει την κατηφόρα και δεν λένε να σταματήσουν. Από καλή πηγή ειναι οι πληροφορίες μου και εξηγούμαι.

Oι τελευταίες μετρήσεις της Νielsen είναι εντυπωσιακές. Η Αγνό έφτασε περίπου στο 14% της αγοράς του παστεριωμένου γάλακτος όταν πριν από λίγους μήνες ήταν στο 8%. Αντιθέτως, με βάση τις ίδιες μετρήσεις το μερίδιο της Vivartia ΑΕ (γάλα Δέλτα) έπεσε στο 30% από 35% που ήταν και της ΜΕΒΓΑΛ βρίσκεται περίπου στο 9% από 11%. Ο Ολυμπος παραμένει σταθερός στο 16%. Πριν από λίγα χρόνια κανείς
δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη. Να χτυπήσοιυν, δηλαδή οι μικροί στα ίσα τον κολοσσό την ΔΕΛΤΑ!

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ...

Η αγορά στο γάλα, μαλάκα Έλληνα, είναι χωρισμένη στα δυο, στην αγορά της βορείου Ελλάδος και στην αγορά της νοτίου. Στον βορρά, η μεγάλη μάζα του κόσμου έχει στραφεί εδώ και καιρό στο φρέσκο φθηνό γάλα της "προσωπικής" ετικέτας του κάθε μεγάλου μάρκετ. Τα LIDL έχουν το ΓΑΛΠΟ, τα ALDI έχουν το ΑΣΠΙΛΟ (φωτό), τα ΚΑΡΦΟΥΡ έχουν το δικό τους ομώνυμο.

Όλα τα παραπάνω γάλατα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, είναι ΦΡΕΣΚΑ και είναι από γνωστές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Το ΓΑΛΠΟ είναι από την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, το ΑΣΠΙΛΟ είναι από την ΑΓΝΟ. Για το ΚΑΡΦΟΥΡ δεν παίρνω όρκο. Όλα τους κοστίζουν κάτω από ένα ευρώ, μεταξύ 90 και 98 λεπτών. Η ίδια, δε, η VIVARTIA του ψευταρά, επαναλαμβάνω, Βγενόπουλου έχει λανσάρει την πρόσφατα αγορασμένη ετικέτα "φρέσκο γάλα Βλάχας" στην βόρειο Ελλάδα με τιμή στο ένα ευρώ.

Στην νότια Ελλάδα την... ζημιά στο καρτέλ (διότι περί αυτού πρόκειται!) την έκανε η ΑΓΝΟ που ανήκει στον ΚΟΛΙΟ, όταν έκανε συμφωνία με τους... μπαγάσηδες τους αρτοποιούς (η λέξη ανήκει σ΄αυτήν την λαιστρηγόνα τον Δασκαλόπουλο, πρώην ιδιοκτήτη της ΔΕΛΤΑ) και πουλούσε στους φούρνους το γάλα της προς 98 λεπτά, μια τιμή ασυναγώνιστη σε σχέση με τα 1,30 και 1,40 του καρτέλ.

Ο Βγενό, λοιπόν, τί έκανε; Με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες βγήκε σήμερα (χθες) και με μπροστάρη το "σύστημα" του μέγιστου απατεώνα Κουρή (Αυριανή, ΑΛΤΕΡ, REAL FM & NEWS), στον οποίο τα σπρώχνει χοντρά (δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα!) ανακοίνωσε την μεγάλη κοινωνική του παροχή.

Στο ένα ευρώ το φρέσκο γάλα και, παράλληλα, μας γέμισε με ψευτιές σχετικά με το... αμφιβόλου ποιότητας γάλα που αγοράζουμε φθηνά. Τί "γερμανικό" το βάφτισε, τί "αυστριακό" μέχρι και... έλεος ζήτησε αυτός ο ελεήμων μεγαλοκαρχαρίας!

Μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με ινδιάνους που τους πήγαιναν καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια οι Πορτογάλλοι και Ισπανοί κατακτητές, στον 18ο αιώνα.

Ο πραγματικός στόχος και η αιτία της "παροχής" που εξήγγειλε είναι να επαναφέρει το ποσοστό της ΔΕΛΤΑ στο 35% της αγοράς και να βάλει πλώρη για το μεγάλο στοίχημα του 40%, ώστε να σβήσει έναν έναν τους ανταγωνιστές του και να κάνει μονοπωλιακό παιχνίδι στην Μπανανία μας.

Αυτός ο θρασύς τύπος δεν είναι, άλλωστε, που... πρότεινε στα πρεζόνια τους Έλληνες πολιτικούς, να αναλάβει αυτός και η MIG να ξεπληρώσουν το χρέος της χώρας μας στο εξωτερικό;

Αυτά βλέπουν οι ξένοι και γελάνε με την κατάντια μας!
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: