ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

"ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ"


Αγαπητή Θεοδοσία!

Η σημερινή σου ανάρτηση με συνεκλόνισε ιδιαίτερα και «ντρέπομαι» που είμαι Έλληνας, μια και συμπατριώτες μου προέβησαν σε τέτοιου είδους εξευτελιστικές πράξεις. Και κυρίως όταν υπεύθυνοι αυτών των βιοπραγιών είναι και πάλι τα «αντράκια» του λιμενικού σώματος, του πλέον διεφθαρμένου Υπουργείου, το οποίο έχει χάσει τον έλεγχο παντού.

Δεν τους έχει απομείνει ούτε «ίχνος αξιοπρέπειας», πόσο μάλλον «ήθους», όταν προσπαθούν να συγκαλύψουν τέτοιες βάναυσες συμπεριφορές των λιμενικών τους οργάνων.

Μόνο για «φρού – φρού» και «αρώματα» είναι όλοι τους, δυστυχώς.

Με την συμπεριφορά τους όμως αυτή βλάπτουν όλους εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες και δυσφημούν την πατρίδα μας, την πλέον φιλόξενη χώρα παγκοσμίως. Το κύρος της οποίας καταρακώνουν οι «καουμπόϋδες» του Λιμενικού Σώματος, με την απάνθρωπη συμπεριφορά τους σε δυστυχισμένες υπάρξεις, τους πρόσφυγες, που αναζητούν στον τόπο μας λίγη ζεστασιά, λίγη θαλπωρή, λίγη αγάπη, ελάχιστη συμπόνια. Και αντ’ αυτών, τους υποδεχόμαστε με ξυλοδαρμούς μέχρι θανάτου.

«ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ»

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Υ.Σ. – Προτρέπω και παρακαλώ όλους τους αποδέκτες του μηνύματός μου, να διαβάσουν το άρθρο αυτό από την ιστοσελίδα «nextok.blogspot.com» και να αφήσουν το σχόλιό τους, προκειμένου να αποσταλεί προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και στον ΟΗΕ – Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Όχι ότι με αυτό τον τρόπο θα ξεπλύνουμε την ντροπή που αισθανόμαστε εμείς σαν Έλληνες, για τις πράξεις αυτών που τις διέπραξαν….

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: