ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.09

ΣΑΝΙΔΑΣ








ΕΙΝΑΙ «ΑΡΧΩΝ Δικαιοφύλακας της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας», αξίωμα που του απονεμήθηκε τιμητικά εκ της θέσεώς του. Μάλιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τον έχει τιμήσει για την «διακεκριμένην και τετιμημένην προσφοράν του προς το κοινωνικόν σύνολον της ευλογημένης Ελλάδος εν τη αποδόσει του Δικαίου»...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σανιδάς βρέθηκε στην καρδιά του δικαστικού και πολιτικού αγιορείτικου θρίλερ από τη στιγμή που έδωσε εντολή για την εις βάθος έρευνα όλων των δραστηριοτήτων της Μονής Βατοπεδίου, με «εγκέφαλο» τον ηγούμενο Εφραίμ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ οριοθέτησης του κύκλου των πρωταγωνιστών του σκανδάλου στους υπηρεσιακούς παράγοντες- η γνωστή αναφορά του περί «παραπλανηθέντων» υπουργών- άνοιξε τον ασκό του Αιόλου τόσο στους κύκλους της Δικαιοσύνης όσο και της αντιπολίτευσης, που τον κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου.


ΕΔΩΣΕ συγχωροχάρτι στους «παραπλανηθέντες» Βατοπεδινούς τείνοντας δεκανίκι στήριξης προς την κυβέρνηση

(Από ΤΑ ΝΕΑ)

Το Βατοπέδι έχει τον δικό του άγιο και όπως φαίνεται δεν είναι ούτε ο Εφραίμ ούτε ο Αρσένιος, αλλά ο Άγιος... Σανιδάς.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άπλωσε για τρίτη
φορά ομπρέλα προστασίας επάνω από την κυβέρνηση για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο αλλά και από την αντιπολίτευση.

Το ΠΑΣΟΚ ζητεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης την πειθαρχική δίωξη του προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ αποφάσισε να υποβάλει αίτημα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι
.

(Από ΤΑ ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: