ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.09

Ο Ομπάμα μειώνει τους ανέργους κι ο Παπανδρέου τους αριθμούς'( ένα άρθρο για όσους συγκρίνουν τον Παπανδρέου και τον Ομπάμα)


asaΗ εξαγγελθείσα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου, που επικεντρώνεται στη μείωση του ελλείμματος και, όπως αναφέρεται, στη “συγκράτηση της αύξησης της ανεργίας” προμηνύει ένταση των κοινωνικών εντάσεων, που αποτελούν ευθεία συνέπεια της υψηλής ανεργίας.

Βασικός στόχος του νέου προϋπολογισμού είναι η μείωση του ελλείμματος στο 9,1% του ΑΕΠ (-8,4 δισ. ευρώ), από 12,7% φέτος. Από τα 8,4 δισ. ευρώ, τα 4,5 δις θα προέλθουν από την αύξηση των εσόδων, τα 2,3 δις από τη μείωση των δαπανών, το 1,4 δις από τη μείωση των δαπανών για προμήθειες νοσοκομείων και τα υπόλοιπα 500 εκατ. ευρώ από τη μείωση των εξοπλιστικών δαπανών. Η μείωση του ελλείμματος σε μονοψήφιο ποσοστό θα επιτευχθεί, σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με την ενίσχυση των εσόδων που θα προέλθει από τα μέτρα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης, καθώς και από τη μείωση των κρατικών δαπανών, κυρίως σε ό,τι αφορά τις λεγόμενες «ελαστικές» δαπάνες. Το κρατικό χρέος θα εκτιναχθεί στο 120% του ΑΕΠ, περίπου, ή σε απόλυτα μεγέθη κοντά στα 300 δισ. ευρώ και οι δαπάνες για τόκους θα ξεπεράσουν, όπως και φέτος, τα 12 δισ. ευρώ.

Για την «επανεκκίνηση» της οικονομίας, η κυβέρνηση προωθεί το πακέτο ενίσχυσης, ύψους 2,5 δισ. ευρώ, και την αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, ώστε να συγκρατηθεί η -αναμενόμενη- αύξηση της ανεργίας μέσα στο 2010, στο 9,7%. Κατά τη διάρκεια του 2010 θα διατεθούν 10,3 δισ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, πόροι που είναι αυξημένοι κατά 8,42% σε σχέση με φέτος, όπως είχε πει πρόσφατα η υπουργός Οικονομίας Λ.Κατσέλη.

Την ίδια ώρα ένας άλλος ηγέτης, ο Μπαράκ Ομπάμα, παρά το γεγονός ότι η δημοτικότητά του έχει πάρει την κατιούσα αλλά και παρά το γεγονός ότι η οικονομία των ΗΠΑ είναι πολύ πιο υγιής από τη δική μας, ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν θα αφήσει λίθον επί λίθου στην προσπάθειά του για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. “Μπορεί να απαιτήσει χρόνο, αλλά σας υπόσχομαι το εξής: βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, τα βήματα που κάνουμε βοηθούν”, είπε ο Ομπάμα στο εβδομαδιαίο του διάγγελμα προς το έθνος, ενώ πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι οι Αμερικανοί ανυπομονούν για αποτελέσματα.-

Τα πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: