ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.09

Ούτε βήμα πίσω Κυρία Κατσέλη στο νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!!!!!

Από τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΠΑΛA
Οι αντοχές αρχίζουν να λιγοστεύουν. Οι τραπεζίτες αδιαφορώντας για τη ζημιά που έχουν προκαλέσει αρνούνται να συμμορφωθούν, διαπραγματεύονται και εκβιάζουν. Αντιδρούν στα εξής:

Ζητούν να εξαιρεθούν τα στεγαστικά δάνεια και να μην προστατευθεί η πρώτη κατοικία.... Δηλαδή να συνεχίζουν να πετάνε τον κοσμάκη στο δρόμο και να τους παίρνουν το βιός τους σαν γενίτσαροι.

Ζητούν οι ελάχιστη καταβολή από 10% του συνολικού χρέους να πάει στο 20%... σα να μην ξέρουμε πόσα υπερκέρδη απομυζούν με κρυφές χρεώσεις και συνεχίζουν να το πράττουν παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ζητούν τα χρόνια που θα παρακολουθούνται τα οικονομικά τους όσοι ενταχθούν στις ρυθμίσεις από 5 σε 10 χρόνια!!!

Ζητούν να μην γίνει πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σινάφι τους...

Υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει μέρα με την μέρα την ψήφιση του νομοσχεδίου... και δυστυχώς το πρωί ακούσαμε ότι πάει για τον Ιανουάριο.

Κυρία Κατσέλη δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αλλάξετε ούτε μία λέξη από το νομοσχέδιο που ενέκρινε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός όσο και να φωνάζουν οι τραπεζίτες... γιαυτό φέρτε άμεσα το νομοσχέδιο στη βουλή και να το ψηφίσετε με την διαδικασία του κατεπείγοντος αρχές Δεκέμβρη... τη λαϊκή εντολή την έχετε... πάμε!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ιδεολογία ΤΖΙΧΑΝΤ σχεδιάστηκε μετά τον θάνατο του Μωάμεθ (570μ.Χ. - 632μ.Χ.). Περιλαμβάνει ένα δόγμα με στόχο τον εξισλαμισμό του κόσμου με την υποστήριξη στρατιωτικών οργάνων και την τακτική του πολέμου. Η ΤΖΙΧΑΝΤ αντιπροσωπεύει την ισλαμική κοσμοθεωρία του πολέμου και της ειρήνης. Χωρίζει τους λαούς του κόσμου σε δύο ομάδες: Γη του Ισλάμ (DAR AL ISLAM) που περιλαμβάνει τις ισλαμικές χώρες και Γη του πολέμου (DAR AL HARB) που αντιπροσωπεύει όλο τον υπόλοιπο κόσμο που προορίζεται να έρθει υπό ισλαμική δικαιοδοσία, είτε με ειρηνικά μέσα, είτε με ένοπλες συγκρούσεις.
Η ΤΖΙΧΑΝΤ είναι μια μόνιμη κατάσταση πολέμου του DAR AL ISLAM κατά των "άπιστων" DAR AL HARB. Διδάσκουνε το μίσος μέσα στα τζαμιά, που προέρχεται από το κοράνι, το Hadith και τον ισλαμικό νόμο Σαρία. Τσετσενία, Καζακστάν, Αλγερία, Φιλιππίνες, Κόσσοβο, Αλβανία, Βοσνία, Ινδονησία, Σομαλία, Υεμένη, Σουδάν, Πακιστάν, Αφγανιστάν είναι μερικά από τα μέρη που δρουν.
Η νοοτροπία είναι ότι όλες οι συγκρούσεις είναι αψιμαχίες στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πολέμου που διεξάγεται στο όνομα του Αλλάχ, που στόχο έχει την ολοκληρωτική επικράτηση του Ισλάμ στην Γη. Για όλα αυτά πρέπει να υπάρχει ένας "κεντρικός νους" κι ένας χρηματοδότης. Ο χρηματοδότης των περισσοτέρων είναι η Σαουδική Αραβία.

Ακολουθούν τακτική σιωπηλού επεκτατισμού, εισέρχονται στον δυτικό κόσμο, ως ταλαίπωροι πολιτικοί και οικονομικοί πρόσφυγες, βρίσκουν δουλειές και σπίτια και αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικό ρυθμό, συστήνοντας ομοιογενείς πυρήνες. Ανατρέφουν τα παιδιά τους διδάσκοντάς τους το κοράνι και επιβάλλοντας την Σαρία. Δημιουργούν φανατικούς που ως στόχο τους έχουν την επιβολή του Ισλάμ. Σταδιακά κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχοντας σε συλλόγους και πολιτικούς μηχανισμούς. Μετά αρχίζουν οργανωμένα πλέον να διεκδικούν, με κυριότερο όπλο τους την βία και τον φανατισμό μέχρι την τελική επίτευξη του "ιερού" σκοπού τους...
Ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι έχει δηλώσει ότι για την επικράτηση του Ισλάμ στην Ευρώπη δεν χρειάζονται σπαθιά, όπλα, τρομοκράτες ή βομβιστές αυτοκτονίας, γιατί σε λίγες δεκαετίες (η Ευρώπη) θα έχει μετατραπεί σε μουσουλμανική ήπειρο, από τα 50 και πλέον εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα ζουν στα όρια της!!!



ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ


Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2009/11/blog-post_9638.html#ixzz0XJpZ05Lx