ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.10

Είχε καταπιεί 123 προφυλακτικά με 1.7 κιλά κοκαΐνης!


Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά όπως φάνηκε στην ακτινογραφία το στομάχι του εμπόρου ναρκωτικών από τη Νιγηρία ήταν γεμάτο με προφυλακτικά (123!) τα οποία περιείχαν κοκαΐνη ποσότητας 1.7 κιλών!
Και δεν ήταν μόνος του... Οι 3 συνταξιδιώτες του είχαν και αυτοί γεμάτα τα στομάχια τους με κοκαΐνη, αλλά ήταν λιγότερο ριψοκίνδυνοι και είχαν καταπιεί 1.3 κιλά συνολικά.
Οι τέσσερις τους είχαν φροντίσει να λιπάνουν τα προφυλακτικά με σαπούνι για να μπορούν να τα καταπιούν ευκλότερα, αλλά ακόμη κι ένα να άνοιγε θα ήταν θανατηφορο.
Τα τέσσερα "βαπόρια από τη Νιγηρία" είχαν προορισμό τη Γενεύη και προσπάθησαν να διασχίσουν τα γαλλοελβετικά σύνορα, αλλά τα ονειρά τους βούλιαξαν στο συνοριακό έλεγχο.
thenewsbus

Δεν υπάρχουν σχόλια: