ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.10

Προς Αξιότιμο κ.Πάγκαλο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Αξιότιμε κύριε Πάγκαλε,

όπως είχε πει και ο προηγούμενος Πρωθυπουργός που υπηρετούσατε, "ο εγωισμός της μονιμότητας στην εξουσία είναι βαθιά συντηρητική συμπεριφορά" κι εσείς μάλλον αφενός δεν συμμερίζεστε τέτοιες συμπεριφορές αφετέρου το πολιτικό σύστημα (και όχι ο λαός όπως αφελώς θα υποστηρίξετε) σας έχουν διασώσει πολλά χρόνια στην εξουσία.

Αφού κατά καιρούς έχετε υποστηρίξει διάφορες ανακρίβειες, σήμερα σας έλαχε ο κλήρος άκομψα να προαναγγείλετε την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων....Υποστηρίξατε πως αν καταργηθεί η θέση δεν υπάρχει μονιμότητα σύμφωνα με το Σύνταγμα....

Μάλλον όμως κ.Πάγκαλε η θέση που θα πρέπει να καταργηθεί είναι πρώτα η δική σας.
Υπηρετήσατε την Ελλάδα τόσα χρόνια και σας ευχαριστούμε(Ίμια, Οτσαλάν).Σύμφωνα όμως με το Σύνταγμα που επικαλείστε αρ.51 παρ.1
"Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους"

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Σωστά;
Και μη μου πείτε πως δεν θα κάνουμε μεγάλη οικονομία μειώνοντας αυτές τις θέσεις;
Τι λέτε;
Με έναν απλό νόμο.Ούτε καν θα χρειαστεί να παραβείτε το Σύνταγμα όπως προαναγγείλατε!!







pyrgos-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: