ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.10

Ερώτηση για την ναυτιλία & το Λ.Σ


Αξιότιμε κ. Πλακιωτάκη & λοιποί συνυπογράφοντες


Ευχαριστούμε για την "έγκαιρη" διαπίστωση όλων σας ως προς τις συνέπειες της τριχοτόμησης & απαξίωσης του Λ.Σ από την νέα διακυβέρνηση. Ευχαριστούμε & για την συμπαράσταση σας στο Λιμενικό Σώμα.

Αναρωτηθήκατε όμως προηγουμένως μήπως αυτή η απαξίωση & διάλυση επήλθε ως συνέχεια & συνέπεια εκείνης που επέδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση, την οποία στηρίζατε, με την διόγκωση των προβλημάτων, των αναγκών & της διασπάθισης των οικονομικών του υπουργείου & του Σώματος? Στηριχτήκατε σε άδειους & βρώμικους συμβούλους, ιδιαίτερα ένστολους, που περισσότερο κακό έκαναν σε όλους. Εξασφαλίσατε καθηλωμένα επιχειρησιακά μέσα, υπερχρεωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαξίωση υποδομών. Άγνοια των όρων "ίσες ευκαιρίες", "αξιοκρατία" & "ισονομία-ισοπολιτεία". Δεν παραδειγματιστήκατε από λάθη, επιλογές & αποφάσεις του παρελθόντος σας, που έκαναν να αισχύνονται & να ερυθριούν όσοι σας στήριζαν & καταδίκαζαν προηγούμενες πολιτικές επιλογές & ηγεσίες, για οικογενειοκρατία, νεποτισμό, αδιαφορία & αδικίες. Οι ασφαλέστερες συγκρίσεις, αξιότιμοι, είναι εκείνες που γίνονται με τις πράξεις του παρελθόντος & όχι με τις υποσχέσεις του μέλλοντος.

Πράγματι, μας θυμίζετε το σοφό απόφθεγμα: "Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις......, να καταγγέλλεις. Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις".
Υ.Γ Πάντως πιστεύουμε ότι ενδεχομένως "Η μόνη λύση είναι η επιστροφή στο πετυχημένο σχήμα ΥΕΝ-Λιμενικό", όπως είπατε, αλλά συμπληρώνουμε απαραιτήτως "Με ταγούς, οι οποίοι να κρίνονται από τα πεπραγμένα τους και όχι από τα χαρίσματα τους".


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: