ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.10

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Κ.Δ.

Ο βουλευτής των Οικολόγων, κος Γιώργος Περδίκης, στο ιταμό αίτημα του Ταλάτ από τη Ρώμη να αξιώσει από τη Βουλή μέσω του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταψήφιση του νομοσχεδίου για τις εγγυήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, κράτους μέλους των ΟΗΕ και της Ε.Ε., αφού δήλωσε πως ενημερώθηκε εκ των υστέρων είπε: «έχουμε φτάσει πλέον στο ύστατο σημείο εξευτελισμού», και συνέχισε πως «κάποιοι νομίζω ότι δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία ότι εκπροσωπούν θεσμούς, τους οποίους αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό να τους κρατήσουμε σε επίπεδο αναγνώρισης σε σχέση με το παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα».

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ  Κ.Δ.Πολύ ορθά το θέτει ο κ. Περδίκης. Κατά την άποψη μου όμως το ύστατο σημείο εξευτελισμού περιγράφεται σε μια άλλη είδηση που παρουσιάζεται στον σημερινό τύπο σχετικά με τη προσφυγή κατά της Κ.Δ. επτά κυπριακών εταιρειών, Ελληνοκυπριακών βεβαίως, για τα «τ/κ τούβλα» που όπως και τόσα άλλα προϊόντα από τα κατεχόμενα και τη Τουρκία καταφθάνουν, είτε ανεξέλεγκτα είτε μέσω της «πράσινης γραμμής» στις ελεύθερες περιοχές, για να πληρωθούν σε Ευρώ και να αιμοδοτήσουν τον Αττίλα. Αυτό από μόνο του αποτελεί ύστατο σημείο εξευτελισμού, δηλαδή η αποδοχή των τετελεσμένων της εισβολής και ο σφετερισμός των Ε/κ περιουσιών σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Το ύστατο-ύστατο όμως σημείο εξευτελισμού αποτελεί η υπεράσπιση των παράνομων σφετεριστών και της παράνομα επιβληθείσας «πράσινης γραμμής» και του «παράνομου εμπορίου» αυτής της πράσινης γραμμής, από την ίδια τη Κ.Δ., μέσω βεβαίως του Γενικού της Εισαγγελέα. Αυτό πραγματικά και αν είναι το ύστατο σημείο εξευτελισμού. Η ίδια η Δημοκρατία να υπερασπίζεται τους σφετεριστές των κατεχομένων εναντίον των νομίμων και νομιμοφρόνων κατοίκων της, που για 36 σχεδόν χρόνια με το αίμα και τον ιδρώτα τους προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους πληρώνοντας φόρους και συνεισφέροντας στην επιβίωση αυτού του τόπου και να έρχεται η Κ.Δ. να τους λέγει έμμεσα ξεχάστε τις περιουσίες σας, ξεχάστε την εισβολή και την κατοχή, γιατί τώρα έχουμε «καλό κλίμα με τον αδελφό Ταλάτ» και δεν πρέπει να το χαλάσουμε και να δώσουμε την ευκαιρία στον «κακό Έρογλου» να τον κερδίσει τον Απρίλη στις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα. Τι άλλο να περιμένουμε σ' αυτό το τόπο πλέον! Πέσαμε πολύ πιο κάτω και από το ύστατο σημείο εξευτελισμού.

Οδυσσέας Αγγελίδης,
Λάρνακας Λαπήθου.

OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
DIC, MIET, CEng., M.I.Mgt.
Chartered Engineer
Οδός Γεωργίου Κάρυου Αρ. 15
2014 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ
Τηλ.: +357 22 421021, +357 99 660767
Φαξ. +357 22 421021
e-mail: oangelides@cytanet.com.cy Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: