ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.10

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"...ΤΕΛΟΣ....


Απέρριψαν τη χρηματοδότηση του «Καλλικράτη»
Το κλιμάκιο των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης απέρριψε ουσιαστικά και το αίτημα του υπουργού Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση για τη στήριξη του «Καλλικράτη», γεγονός που αποτελεί και το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην αλλαγή του κράτους. Το σκεπτικό που ανέπτυξαν οι ελεγκτές της Ενωσης είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν διαθέτει το αναγκαίο σχέδιο. «Δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση» είπαν σε έντονο ύφος προς τα στελέχη της κυβέρνησης. «Μπορεί να στηρίξει ως έχει τις πολιτικές σας. Τι δράσεις θέλετε να αναπτύξετε για να στηρίξετε το πρόγραμμα “Καλλικράτης” που δεν μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση όπως έχει σήμερα; Αφού δεν έχετε πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την εφαρμογή του Προγράμματος, πώς ζητάτε τώρα αναθεώρησή του; Είστε ακόμη στον σχεδιασμό. Οι αποφάσεις πρέπει να εφαρμοστούν ακόμη κι αν τις έχει λάβει η προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν θέλουμε πια άλλα σχέδια δράσης ή μελέτες. Είμαστε στη φάση των δράσεων εφαρμογής».
ΠΗΓΗ Το Βημα

1 σχόλιο:

blackbedlam είπε...

Περαστική είμαι και είπα να κάνω μια στάση να τα πούμε.
Γράφεις για τον Καλλικράτη.Το τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη δεν λέγεται.Ο Καλλικράτης μέσα στα πλαίσια του μνημονίου, ενταγμένο στις επιταγές και στις ανάγκες της κυριαρχίας του Συστήματος(χάνουν τη γη κάτω απ΄τα πόδια τους) προβλέπει την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και των αρμοδιοτήτων της Τ.Α.
Με δηλωμένη την οικονομική ένδεια των δήμων, με την αδυναμία χρηματοδότησης τους από τα δημόσια ταμεία, το μόνο που μένει είναι η ιδιωτικοποίηση πράγμα που προβλέπεται και επιβάλλεται από το Μνημόνιο.
Σκέψου τώρα οι αρμοδιότητες που δίνονται στους υπερχρεωμένους ήδη δήμους,παιδεία,υγεία,αθλητισμός,πολιτισμός,θα περάσουν αναγκαστικά και επιβεβλημένα στα χέρια του ιδιωτικού κεφαλαίου.
Ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από μια Γερμανική εταιρία η οποία μάλιστα έχει αναλάβει την "οικονομική εξυγίανση" μιας Βρετανικής Κομητείας,
και αφού κατέστρεψε όλους τους παραδοσιακούς υγειονομικούς αγωγούς κατάφερε με αυτό τον τρόπο σήμερα να δέχονται οι κάτοικοι επιδρομές αρουραίων από τον Τάμεση θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των κατοίκων που στην απαίτησή τους να ληφθούν μέτρα ο μάνατζερ τους προτείνει φάκες!
Με την ευκαιρία και αν συμφωνείς ασφαλώς ρίξε μια ματιά,υπάρχει μια πρόταση που έχει υιοθετηθεί από αρκετούς φίλους για την ανάρτηση ενός μπάνερ.Θα το δείς επάνω δεξια στην σελίδα μου.Αν διαβάσεις δε τα τελευταία σχόλια θα καταλάβεις
Χάρηκα που βρεθήκαμε.