ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.10

Φοράει σκουφί το άλογο;

Γελάει ο κόσμος με όσους έκαναν εκπομπές ή αναφορές (Χαρδαβέλλας, Κακλαμάνης κλπ.) στη γερμανική κατοχή και στα δεινά που μας προκάλεσε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Συμφέρει να το θυμόμαστε τώρα «που η κ@#ιόλα ο Μέρκελ δεν θέλει να μας δώσει λεφτά».

Αν το σκεφτείτε λίγο, έχει την πλάκα του. Σχεδόν 65 χρόνια μετά τη λήξη του πολέμου οι καλοί και ευγενικοί Ελληνες δεν μιλούν, αλλά τώρα που τα ταμεία άδειασαν, το ξαναθυμηθήκαμε.

Είναι πραγματικά επικό ένας, επί παραδείγματι, από τους νεκρούς στο Δίστομο να αισθάνεται –μετά θάνατον- ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια για τη χώρα του επειδή υπερασπίζεται, με τον τρόπο του, και τα λεφτά που έφαγε ο Αλογοσκούφης.

Πέρασε στα ψιλά βέβαια η χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Χατζημαρκάκη αλλά έχει τη σημασία της. Τι εστί Χατζημαρκάκης; Ομογενής Γερμανός ευρωβουλευτής.

Μια μικρή παρένθεση εδώ. Ποιος είναι ο αντίστοιχος Καρατζαφέρης στη Γερμανία (επειδή, όπως και ο Τζορτζ Μπους, δεν τα πάω καλά με την εξωτερική πολιτική); Οποιος κι αν είναι, πως επέτρεψε σε έναν αρ#@δα Ελληνα όχι μόνο να ριζώσει εκεί, όχι μόνο να λάβει ιθαγένεια και υπηκοότητα, αλλά να βγει και ευρωβουλευτής καίτοι μιλάει άψογα Ελληνικα; Ε;

Θα ήθελα να ζήσω πραγματικά την εποχή των αλλοδαπών υπουργών και ευρωβουλευτών. Πραγματικά όμως.

Κλείνει η παρένθεση. Τι είπε ο Χατζημαρκάκης (που προαλείφεται από πολλούς για μόνιμος επιτηρητής της Ελλάδας εκ μέρους της Κομισιόν), που ξέρει πολλά αλλά δεν τα λέει όλα; Αφενός ότι σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο στήριξης της Ελλάδας, χώρες της ευρωζώνης όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ολλανδία θα αγοράσουν ελληνικά ομόλογα επειδή τα δάνεια, βάσει συνθηκών Μάαστριχτ και Λισσαβώνας, απαγορεύονται.

Κυρίως όμως υποστήριξε πως με τον όρο «απατεώνες» οι Γερμανοί του περιοδικού «Focus» αναφέρονται στον Αλογοσκούφη και όχι γενικώς στους Ελληνες!

«Εγώ όταν το 2004 εκλέχθηκα νέος ευρωβουλευτής, ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα να διαβάσω μια τέτοια τοποθέτηση του κ. Αλογοσκούφη (σ.σ. για την παραποίηση στοιχείων εννοεί) και όταν γίνεται κάτι τέτοιο υπάρχουν και αντιδράσεις, στην Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία η οποία έχασε το μάρκο της, το θυσίασε αν θέλετε για να αποκτήσουν όλοι το ευρώ».

Σε ερώτηση εάν ο όρος απατεώνας των Γερμανών αναφέρεται στον κ. Αλογοσκούφη, ήταν κατηγορηματικός: «Εγώ θα έλεγα ναι. Αυτό που ξέρουμε εμείς εδώ στις Βρυξέλλες, είναι το πώς χειρίστηκε τις στατιστικές ο κ. Αλογοσκούφης όταν ανέλαβε υπουργός και όταν ξανακέρδισε τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία, όλα αυτά τα γνωρίζουμε».

Ιδού και το σχετικό βίντεο

Αρα προφανώς μιλάει για παραποίηση στοιχείων τα τελευταία χρόνια, οι Ευρωπαίοι ξέρουν και ποιος τα έκανε και προφανώς δεν τους συμφέρει να βαρέσει μπιέλα η Ελλάδα, εδώ επέζησε η Ιρλανδία που υπέστη πενταπλάσια ζημιά.

Φως φανάρι πως μια χώρα με μηδενικές εξαγωγές, που δεν εκμεταλλεύεται ούτε την προσφερόμενη από τη φύση εκπληκτική τουριστική βιομηχανία, που υπολογίζει μπάτζετ π.χ. 100 τρις ευρώ και στο τέλος βλέπει 70 λόγω φοροδιαφυγής αφενός δεν έπρεπε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αφετέρου πρέπει να τη βγάλουν από τη ζώνη του ευρώ για μια δεκαετία.

Σκεφτείτε τι πληρώνετε κάθε μέρα: μετά κάντε το σε δραχμούλες.

Ούτε σκουφί για άλογο δεν μένει να αγοράσετε.

koubanezos

Δεν υπάρχουν σχόλια: