ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.10

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ

Το θέμα της επαναφοράς των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών γνωστών και ως "φρουτάκια" άνοιξε μετά από επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτού του ΛΑΟΣ κ. Μ. Βορίδη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ερώτηση δεν αφορούσε μόνο τα τεχνικά - ψυχαγωγικά ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά και τα τυχερά τα οποία είχαν δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία την προηγούμενη δεκαετία.


Ήδη πολλές έγκυρες εφημερίδες θεωρούν ότι το Ν/Σ για τα τεχνικά παιχνίδια αποτελεί πρόβα για την επιστροφή των τυχερών και ορισμένες εφημερίδες μάλιστα δημοσιεύουν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει η κυβέρνηση να επαναφέρει τα φρουτάκια. Όταν πριν ένα χρόνο περίπου ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. επεξεργαζόταν την επαναφορά των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών δυο βουλευτές του ΛΑΟΣ ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή. Στις 25.11.2008 οι Βουλευτές Θ. Πλεύρης και Α. Γεωργιάδης έγραφαν στην ερώτηση τους:

"Με εξαιρετική ανησυχία παρακολουθούμε τα δημοσιεύματα στον Τύπο που περιγράφουν τους Έλληνες ως παθιασμένους με τον τζόγο, και την χώρα μας ως μία από τις μεγαλύτερες αγορές τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Το γεγονός ότι ο τζόγος είναι σοβαρή εξάρτηση αποδεικνύεται και από την ύπαρξη σχετικών κέντρων απεξάρτησης που λειτουργούν σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η εγκατάσταση των «κουλοχέρηδων» κάτω από τη πόρτα των σπιτιών μας ισοδυναμεί με έγκλημα ανάλογο της απελευθέρωσης των σκληρών ναρκωτικών χάριν κρατικών εσόδων. Ο μέσος Έλληνας βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αναζητώντας τρόπους να αυξήσει το ελλιπές του εισόδημα. Τα φρουτάκια δίνουν ένα ψευδές «δικαίωμα στο όνειρο», υπόσχοντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο πλουτισμού."

Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Ο τζόγος πάντα αποτελεί μια σοβαρή εξάρτηση και η οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα είναι χειρότερη από ποτέ. Ποια είναι η επίσημη θέση του ΛΑΟΣ σχετικά με τα ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια και τον συνοικιακό τζόγο?


Μικρός Ήρωας

Δεν υπάρχουν σχόλια: