ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.10

"ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"


"Τιμή μας και καμάρι μας" .
Κοινή διαπίστωσης από ανατολή έως δύση αποτελεί ,ότι οι Έλληνες είναι ένας δυσκολοκυβέρνητος λαός.


Σήμερα εν όψη "επελθούσης" πτώχευσης της χώρας από τις επιλογές όχι του Έλληνα πολίτη αλλά του Έλληνα πολιτικού με την ανοχή και την γνώση των επιλογών αυτών από τους Ευρωπαίους,..... η ΕΕ ανησυχώντας για το Ευρώ της μια και ο αδύναμος κρίκος της ένωσης είναι η χώρα μας ,επιβάλει τους σκληρούς όρους της οι οποίοι στα πλαίσια της οικονομικοπολιτικής είναι αποδεκτοί και ενδεδειγμένοι ,αλλά στην Ελλάδα κρίνονται και ραφινάρονται από τον ανυπότακτο Έλληνα.




Αυτό είναι το πρόβλημα τους!!! η αντίδραση και η κοινωνική έκρηξη των Ελληνικών παραγωγικών τάξεων. Όχι όμως με την ευαίσθητη ματιά ή την συμπάθεια για την βαθιά ύφεση την οποία θέλουν να επιβάλουν και στην οποία θα περιέλθει η Ελληνική κοινωνία ,αλλά με την φοβία που υποσυνείδητα έχουν ,λόγω του ότι ο Ρωμιός δεν "συμμορφώνεται προς τα υποδείξεις" και ειδικά όταν αυτές είναι ξενόφερτες.

Ο εξ αίματος Έλλην Χ''μαρκάκης αλλά πλέον Γερμανός τεχνοκράτης της πολιτικής είχε δηλώσει: “Οι Ελληνίδες και Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι έχει δημιουργηθεί μια άλλη συγκυρία πια. τη συμμετοχή της Ελλάδας στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα έχουμε μια καινούργια κατάσταση, όπου πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον μια δημοσιονομική πειθαρχία”.
Το ξέρουν .... όπως το ξέρει και η κυβέρνηση η οποία δεν καθυστερεί τα μέτρα επειδή τα επεξεργάζεται αλλά επειδή είναι απαραίτητος ο χρόνος που χρειάζονται τα αμιγώς κατευθυντήρια κανάλια της κοινής γνώμης προκειμένου την χειραφετήσουν κατά τις εντολές των κυβερνώντων
Μάταια όμως!!! Το μόνο σίγουρο είναι αυτό. Όσες πληρωμένες δημοσκοπήσεις και αν δημοσιευθούν , όσοι αρθρογράφοι και αν γράφουν , δεν πρόκειται να παύσουν το μοιραίο!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν είναι Ελληνες οι πολίτικοι ούτε στο αίμα ούτε στο πνεύμα, Ούτε το Αυτοαποκαλούμενο "Ελληνικό κράτος" έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα και τον πολιτισμό αφού δεν είμαστε πολίτες του, είμαστε υπήκοοι του...

Unknown είπε...

Και ως υπήκοοι του, στερούμαστε των δικαιωμάτων μας. Ως πότε Ελληνες θα υπομένεται αυτή την παρακμή?

Εσείς που οι πρόγονοι σας εδιμιουργισαν αυτό που λέμε πολιτισμό κοντεύετε τώρα να το ξεχάσετε?

Που από το βάρος και μόνο του ονόματος της μητέρας πατρίδος σας έπρεπε να πάσχετε όλοι από οσφυαλγία και όχι να κοντεύετε να πεθάνετε από ασιτία χάρη της δουλικότητας σας. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ