ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.10

ΑΥΤΙΑΣ&ΚΩΝΣΤΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ - ΠΑΡΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.ΕΕ & ΔΝΤ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΜΠΑΝΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Το Δολάριο, το Ευρώ, το Γιεν, είναι κλασικά χρηματιστηριακά προϊόντα, όπως το πετρέλαιο, ο χρυσός, οι μετοχές, τα ομόλογα κλπ.
Για πολλά χρόνια, είχαμε μια σταθερή ανοδική πορεία του Ευρώ έναντι του Δολαρίου, την οποία διαχειρίζονται αυτοί που υποψιάζεστε. Είχαμε στην αρχή να πουλιέται το Ευρώ 0,92 $ και φτάσαμε "αισίως" στη τιμή ισοτιμίας 1€=1,50$.
Το "ΣΠΡΕΝΤ" -spread- (Απόσταση ή Διαφορά, για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν ορολογία) μεταξύ των δύο βασικών διεθνών νομισμάτων, είναι τεράστιο. Και εδώ, στα λεγόμενα "χαμηλά", κάποιοι πήγαν στο Χονγκ-Κόνγκ, τα βρήκαν με τους ψευτοκομμουνιστές Κινέζους και άρχισαν να μαζεύουν Αμερικάνικα δολάρια χωρίς βιασύνες και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Είναι τα 3 τρανταχτά ονόματα Αμερικάνικων χρηματοοικονομικών κολοσσών, που ακούμε συχνότατα τους 6 τελευταίους μήνες.
Είναι γελοίοι οι ισχυρισμοί, που μας λένε πως τάχα τες, στον ίδιο ενιαίο οικονομικό χώρο, με το ίδιο νόμισμα, θα προκληθεί οικονομικός σάλος και θα γριπώσει η Ευρώπη όλη εξ αιτίας των Ελληνικών Ομολόγων. Αυτά είναι μεγαλοπρεπείς μπούρδες, ανεξαρτήτως της σαπίλας της Ελληνικής κρατικής μηχανής. Δεν δουλεύουν έτσι οι χρηματιστηριακές αγορές.
Τα χρηματιστηριακά προϊόντα δουλεύονται πρώτ' απ' όλα με τη "φήμη" και αποτελειώνονται με το "γεγονός". Ήδη "η φήμη" με μοχλό την Ελληνική Οικονομία, παπαγαλίζεται για λογαριασμό των αμερικανοεβραϊκών συμφερόντων ανόδου της τιμής του δολαρίου, εδώ και 5 μήνες και είναι σε αναμονή η έκρηξη του γεγονότος.
Για να έχει αποτέλεσμα "το γεγονός" στα θέματα εκμετάλλευσης των συναλλαγματικών διαφορών, μεταξύ € και $, θα πρέπει χώρες με πολλά ευρά (χώρες της ευρωζώνης) να αρχίζουν να δανείζονται σε δολάρια, τώρα που είναι στα χάλια του, ώστε να τα χρυσοπληρώσουν όταν θα έχει ακριβήνει, συν τους τόκους. - Ελπίζω να τα λέω απλά και κατανοητά.
Επειδή απουσιάζουν τα πραγματικά οικονομικά γεγονότα, που να δικαιολογήσουν τις επιδιωκόμενες διεθνείς χρηματοοικονομικές αλλαγές, για να φτάσουν προς τα εκεί που τεχνητά επιδιώκουν, χρησιμοποιούν εργαλεία χρηματοοικονομικής πίεσης, τα οποία βεβαίως μεταφράζονται σε εγκατάσταση τοπικών διαφθερμένων κυβερνήσεων, με αντίστοιχο σε κλείσιμο των πηγών χρηματοδότησης μιας τοπικής αγοράς (π.χ. Ελλάδας ή Ισπανίας ή Πορτογαλίας κλπ).
Το Ελληνικό ΑΕΠ, δεν έχει απότομες διακυμάνσεις, πάνω στις οποίες να στηριχθεί μια λογική σημαντική μεταβολή στα ΣΠΡΕΝΤ (απόσταση ή διαφορά), μεταξύ των αποδόσεων των Ελληνικών Ομολόγων, σε σύγκριση με τα Γερμανικά ή τα Αμερικάνικα Ομόλογα. Εκεί ήταν που χρησιμοποιήθηκε το εργαλείο της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των Ελληνικών Τραπεζών" με 28 δις € (κατ' άλλους με 32 δις €), σε σημείο που τρόμαξε τους ίδιους τους τραπεζίτες. Το αν απορροφήθηκαν ή όχι αυτά τα ποσά, είναι δευτερεύον, διότι με την έγκριση και αποδέσμευση, τα χρήματα αυτά θεωρούνται πλέον εκτός του Ελληνικού Κρατικού Προϋπολογισμού Γι' αυτό αποκαλούσα τους Καραμανλή, Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου "περιπτεράδες". Γιατί το Ελληνικό κράτος βγαίνει αμέσως μετά, με τους γελοίους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ουρλιάζοντας και αλλαλάζοντας, πως χρειάζεται περίπου αυτό το ποσό, γιατί αλλιώς χανόμαστε ως κράτος. ΝΑΙ, τέτοια καραγκιοζιλίκια
Η Εβραϊκή ηγεσία της Ευρώπης και των περισσότερων επί μέρους κρατών, θέλουν ισχυρή Αμερική και ισχυρό πλέον δολάριο, γιατί και αυτοί είναι μέσα σ' αυτούς, που σαν άτομα και απατεώνες θα τα οικονομίσουν. Οι λίγοι είναι μέσα στο κόλπο, γιατί οι χοντρές απάτες, θέλουν μεγαλοκαρχαρίες και πολιτικούς μαζί.
Οι απάτες και οι θεατρινισμοί δίνουν και παίρνουν!!!!!
Αφού έχουμε πισινή, αυτά που χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο οι Τράπεζες, γιατί το παρασκέφτονται να μας δανείσουν αν χρειάζεται ενδοευρωπαϊκά με ΕΥΡΩ???
Γιατί λένε και ξαναλένε για το ΔΝΤ (που σημαίνει δανεισμός σε δολάρια), για μια χώρα της ευρωζώνης, όπου κυριαρχεί το ΕΥΡΩ???
Γιατί ο Παπανδρέου ενώ λέει ότι πνίγεται, κάνει ξανά εξεταστικές για υποθέσεις που παραγράφηκαν και με δική του συνενοχή και με διπλό κλείσιμο Βουλής απ' τον Παπούλια????
Γιατί ο Παπανδρέου, αφού καίγεται για ρευστό, δεν έχει ζητήσει δεκάρα τσακιστή από τα ενδοευρωπαϊκά ταμεία????
Γιατί ενώ δείχνουν εμάς, υπάρχει πρεμούρα για ριζικές οικονομικές αλλαγές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σε βάρος των εργαζόμενων και γενικά σε βάρος των μισθοσυντήρητων????
ΠΡΟΦΑΝΩΣ
Γιατί η κλεψιά, εν όψη ανόδου του δολαρίου έναντι του ευρώ, έχει πάει σύννεφο, σε όλες τις χώρες της Εβραιοζώνης ή Κλεπτοζώνης.
Είδατε κουβαρνταλίκι ο Βγενόπουλος με τη νομοθέτηση ...εθελοντικής φορολόγησης επιστρεφόμενου φόρου???? Εκμεταλλεύεται τη ζαλάδα του απλού κοσμάκι και λέει ότι γουστάρει όταν δεν έχει κόστος. Στο αυτί του λαού θα μείνει "η θεσμοθέτηση εθελοντικής προσφοράς φόρου ....1.000.000€" από κάθε πλούσιο. Πως να προλάβει να ερμηνεύσει ο λαουτζήκος, ότι αμέσως μετά θα τα πάρουν επιστροφή όλα πίσω, όταν ένας τρισάθλιος για άλλη μια φορά Χατζηνικολάου, σιγοντάρει τις οικονομικές πουτανιές του Βγενόπουλου??? Με το αζημίωτο το έκανε???? Αν είχαν τον φόβο, ότι την άλλη μέρα 5-6.000 αποφασισμένοι για όλα έλληνες, θα μπουκάριζαν στον ALTER, στον REAL, στη ΜΑΡΦΙΝ και στην ΑΥΡΙΑΝΗ, θα αποτολμούσαν τη πουστιά????
Το περιστατικό επειδή είναι φρέσκο, το ανάφερα, για να γίνει κατανοητός ο μηχανισμός του ψεύδους και της απάτης, για να κρατάς εσύ το κεφάλι υποταγμένο, ενώ πρέπει να ξεσηκωθείς και να τους αφανίσεις. Πολιτικοί, Μεγαλοεκδότες και Μεγαλοκαρχαρίες, έχουν γίνει ένα με όλες τις απάτες για να ξεζουμίζουν τον λαό. Απάτη είναι και τα ομόλογα και οι επικείμενοι δανεισμοί.
Τα νιάτα να κατανοήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, ολόκληρη την απάτη, γιατί το 90% του κόστους το "νομοθετούν οι προδότες σε βάρος τους". Να πάρουν τα μέτρα τους και να αγωνιστούν, έστω για τον εαυτό τους. Να φτιάξουν νέες κοινωνικές συμμαχίες, να αναδείξουν νέες ηγεσίες παντού και να προχωρήσουν με θάρρος σε ανατροπές.
Πρέπει να στηθούν λαϊκά δικαστήρια για τέτοιες αλητείες...... ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: