ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.10

Τ. Μπιρμπίλη: τέρμα η παλιά, έρχεται νέα «Διπλή Ανάπλαση»

Τέλος στην παλιά «Διπλή Ανάπλαση» Βοτανικού και Λεφώρου Αλεξάνδρας που περιλάμβανε το παλαιό και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, έδωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη με δήλωση της στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής.

Η υπουργός τόνισε ότι «η ρύθμιση που ψηφίστηκε δεν μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους ως νέα πολιτική ηγεσία», προσθέτοντας ότι «δεν εξασφαλίζει την Διπλή Αναπλαση και δεν διασφαλίζει το αστικό περιβάλλον».

Η Τ. Μπιρμπίλη διεμήνυσε ότι, πολύ σύντομα θα φέρει νέα ρύθμιση στην Βουλή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, ήδη έχει γίνει επαφή τόσο με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού όσο και με τον δήμο Αθηναίων και όπως όλα δείχνουν, έχει υπάρξει συμφωνία για τις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου που προανήγγειλε η υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: