ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.10

Το Υπουργειο Καταπίεσης του Ελληνα πολίτη, εμπόδισε την συγκέντρωση στο 6ο Διαμ. Αθηνών

to-pasok-einai-edoΤελικά δεν πραγματοποιήθηκε -όπως θα ήθελαν τουλάχιστον- η προγραμματισμένη συγκέντρωση των κατοίκων του 6ου διαμ. του Δ.Αθηναίων, εφόσον το Υπ Προστασίας του Πολίτη του κυρίου Χρυσοχοϊδη απαγόρευσε τη συγκέντρωση ενώ σύμφωνα με πολλές καταγγελίες γίνοταν έλεγχος ενώ σε μερικές περιπτώσεις και συλλήψεις ανυποψίαστων ελλήνων που έτυχε απλά να διέρχονται απο την ευρύτερη περιοχή της οδ. Αχαρνών.

Slavery1

Εν τω μεταξύ "αριστερά" έντυπα εξαπέλυσαν απο το πρωϊ λάσπη, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν, κατά δήθεν εθνικιστών ακροδεξιών στοιχείων όπως ονομάζουν όλους τους καταπιεσμένους έλληνες κατοίκους αυτών των περιοχών. Έχουν οι καιροί γυρίσματα, και οι "δημοκράτες" δείχνουν τον άκρατο μαύρο φασισμό τους.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, με προσαγωγές ακόμη και με τον εναγκαλισμο αστυνομίας και επαγγελματιών αντιρατσιστών, ακόμη και με κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθήσαν να επιβάλλουν, αυτή την στιγμή στη πάνω μεριά της πλ. Αμερικής είναι παραπάνω από 80 έλληνες κάτοικοι εγκλωβισμένοι από την αστυνομία φωνάζοντας συνθήματα.
Ενώ οι αναρχικοί και αντι-ρα βρίσκονται 150 τουλαχιστον μέτρα μακρια στην ασφάλεια που τους παρέχεται στο πάρκο!

Στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, οι λιγοστοί -ειρηνικοί- έλληνες διαδηλωτές, στην πράξη ως άλλοι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι", περιορίζονται παρά τη θέληση τους, στο εσωτερικό του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών ως αιχμάλωτοι της ολιγομελούς κυβερνητικής κλίκας των Αθηνών εκπροσώπου της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας. Εν ολίγοις με αυτό τον τρόπο περιορίζεται η έλευθερη κίνηση και συνάθροιση πολιτών, γεγονός που μας θυμίζει τα χουντικά "προεδρικά" διατάγματα των απριλιανών δικτατόρων όπου απαγορευόταν ή συνάθροιση πέραν των τριών ατόμων.

HellasOnTheWeb

Δεν υπάρχουν σχόλια: