ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.10

Deutsche Bank: «Ηράκλειος άθλος» η μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ .Προβλέπει ανεργία 20% και συρρίκνωση 7,5% το 2010-2012


Για εφέτος, η DB εκτιμά ότι η μείωση του ελληνικού ΑΕΠ θα πλησιάσει το 4%

Η προσπάθεια για μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ έως τα τέλη του 2012 είναι «Ηράκλειος άθλος», τονίζει σε έκθεσή της, με ημερομηνία 10 Μαρτίου, η Deutsche Bank, εκτιμώντας ότι η ανεργία θα σκαρφαλώσει μέσα στην επόμενη τριετία στο 20%.

Για εφέτος, η γερμανική τράπεζα σημειώνει ότι η μείωση του ΑΕΠ θα πλησιάσει το 4% έναντι 0,3%-0,8% που εκτιμά η κυβέρνηση στο Πρόγραμμα Σταθερότητας ή 1,2-1,7% που προβλέπει στην έκθεση προόδου για το ΠΣΑ.

H Deutsche Bank δεν θεωρεί τη διαδικασία προσαρμογής ανέφικτη, δεδομένου ότι ορισμένες ανεπτυγμένες οικονομίες έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν παρόμοιες προσαρμογές και μάλιστα με μικρότερες απώλειες στο ΑΕΠ από τις εκτιμήσεις για την Ελλάδα.

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει το αν η Ελλάδα φανεί απρόθυμη να δεχτεί το βραχυπρόθεσμο κόστος της προσαρμογής, ελπίζοντας ότι οι υφιστάμενες δυσκολίες μπορούν να επιλυθούν μέσω εξωτερικής βοήθειας», αναφέρει.

Η προβλεπόμενη συνολική συρρίκνωση της οικονομίας κατά 9,5% από το 2009 έως το 2012 είναι «διαχειρίσιμη», υποστηρίζει.

Σε ό,τι αφορά την ανεργία, οι προβλέψεις της DB είναι εφιαλτικές, καθώς βλέπει αύξηση έως το 20% μέχρι το 2012, ενώ η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά ότι το υψηλότερο ποσοστό θα είναι 10,5%.

Για το κρατικό χρέος, σημειώνει ότι θα ανέλθει μέχρι το 130% του ΑΕΠ, έναντι προβλέψεων της κυβέρνησης για 120%.

Για τη μείωση του χρέους, οι οικονομολόγοι της γερμανικής τράπεζας συνιστούν σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και των κρατικών επιχειρήσεων που δεν είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο.

Τα Νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια: