ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.10

"ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΔ 182 ΤΗΝ 22/3/1978

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ 20% ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΞΆΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΞΑΙΡΕΣΗ" ΔΙΑ ΠΔ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΩΝ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.
===================================================================

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο....όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει.
Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: