ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.10

ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ και των τις αλητείες του κράτους το οποίο καθώς διαφάνηκε εκ του αποτελέσματος είναι αιχμάλωτο των κυκλωμάτων και των διαπλοκών των εθνοαποδομητώνανθελληνων ,αφού είναι ανίσχυρο να επιβάλει τις αποφάσεις των δικαστηρίων και δη του ΣτΕ.
Θυμίζουμε την υπόθεση ΛΙΑΚΟΥ - ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ και την καταγγελία μας στους φίλους αναγνώστες.
Ο Αντώνης Λιακος ποὺ υπογράφει σὰν «καθηγητὴς» του «Πανεπιστημίου Αθηνών», και το κείμενο συμπαράστασης στην Θάλεια Δραγώνα, δεν είναι καθηγητής . ΕΧΕΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ. Η εκλογή του έχει ακυρωθεί τελεσίδικα με την απόφαση 3138/1996 του 3ου Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. (Το Πανεπιστήμιο Αθηνών για χάρη του Λιάκου αρνείται 13 χρόνια να εφαρμόσει την απόφαση). Επομένως είναι «ψευδοκαθηγητής», και η επίκληση της ιδιότητος συνιστά απάτη.

Το θέμα έφτασε στην Βουλή και έγινε σχετική ερωτ
ηση στον αρμόδιο Υπουργό ο οποίος και απάντησε με το έγγραφο το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω (κλικ στην φώτο) και στο οποίο διαφαίνεται περίτρανα ότι οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν καταστήσει την πολιτεία έρμαιο αφού οι αποφάσεις της δικαιοσύνης καταστρατηγούνται στο όνομα των άνομων επιδιώξεων εκδίδοντας ΜΥΣΤΙΚΕΣΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ και οι οποίες δεν κοινοποιούνται στον έχοντα έννομο συμφέρον ώστε να λάβει γνώση για να εξασκησει τα περαιτέρω δικαιώματα του που του δίνει ο νόμος.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ
ΓΝΩΣ
Η ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ.... ΣΧΟΛΙΑΣΕ:
Κύριε Χατζάρα,

Για τα έγγραφα που μου κοινοποιήσατε έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

Την απόφαση 3510/2002 δεν τη γνωρίζω, επειδή δεν μου κοινοποιήθηκε.
Επί πλέον τη θεωρώ παράνομη, γιατί έρχεται σε αντίθεση με το Πρακτικό 12/1999 της επιτροπής του Π.Δ. 413/1985, με το οποίο το εν λόγω Συμβούλιο της Επικρατείας διαπίστωσε ότι δεν είχε εφαρμοστεί η υπ' αρ.3138/1996 απόφασή του.
Κατά συνέπεια, δεν είναι νοητό το Συμβούλιο της Επικρατείας αφ' ενός να διαπιστώνει παρανομία και, αφ' ετέρου να αρνείται να προχωρήσει στην άρση της παρανομίας αυτής. Άρα η απόφαση υπ'αρ. 3510/2002 είναι παράλογη - άρα υπαγορεύτηκε από κριτήρια όχι απλώς πολιτικά αλλά καθεστωτικά. Κατά συνέπεια δεν την αναγνωρίζω.
Πέρα από αυτά, υπενθυμίζω, κ. Χατζάρα, ότι κατά τα έτη 2000-2004 ήμουνα, για λόγους ιδεολογικούς, άνεργος - κατά συνέπεια, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Το θέμα, δηλαδή, είναι καθαρά καθεστωτικό... και τουλάχιστον εγώ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Δημήτρης Μιχαλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: