ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.10

ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ, ΛΟΓΓΟΙ, ΒΟΥΝΑ, ΡΑΧΟΥΛΕΣ…


Το ιππουργείο προστασίας της κ. Κούνεβα, έχει δώσει τα ρέστα του. Στην αρχή της χάρισε ένα σπίτι, στην συνέχεια ένα αυτοκίνητο, ενώ αργότερα διοργανώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λάρισα, πρός τιμήν της προστατευομένης του. Όταν εξαντλήθηκαν οι δυνατότητες υλικών παροχών, κατέφθασαν οι εφεδρείες. Ο έγκυρος-έγκριτος-αδέσμευτος-αξιόπιστος κλπ, δημοσιογράφος κ. Στ. Θεοδωράκης με μια συνέντευξη της κ. Κούνεβα καθήλωσε το Πανελλήνιο. Όμως τι να προσφέρει μια συνέντευξη; Η κ. Αλεξανδράτου για να κτίσει το οικοδόμημά της, εμφανίζεται καθημερινώς στην τηλεόραση. Εν όψει του αδιεξόδου εις το οποίο περιήλθε το ιππουργείο προστασίας της κ. Κούνεβα, ελλείψει παροχών, έγινε ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία της κ. Αλ Σαλέχ, της γνωστής μασκώτ του ιππουργείου και της πολιτικής ηγεσίας του, στην οποία απεφασίσθη να διατεθεί φρουρά αποτελουμένη από (4) τέσσερις αστυνομικούς. Αποστολή της φρουράς είναι βεβαίως η καθημερινή και επί εικοσιτετραώρου βάσεως προστασία της γνωστής βουλγάρας συνδικαλίστριας. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ζητήθηκε από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Βενιζέλο να διαθέσει τιμητικό άγημα, αποτελούμενο από έξι στρατιώτες, δύο από κάθε όπλο, για την απόδοση των κεκανονισμένων τιμών εις το πρόσωπον της κ. Κούνεβα, κάθε φορά που θα εισέρχεται ή θα εξέρχεται της εις αυτήν δωρηθείσης, υπό του Ελληνικού δημοσίου, κατοικίας. Προκειμένου δε, να καλυφθεί και το διάστημα κατά το οποίον η κ. Κούνεβα θα παραμένει στην οικία της, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης δέχεται αφόρητες πιέσεις από τον κ. Βούγια, να διαθέσει για την ψυχαγωγία της εκλεκτής συμπολίτιδός μας, την φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, που θα παιανίζει τον Εθνικό ύμνο της Βουλγαρίας, αλλά και Ελληνικό ρεπερτόριο αποτελούμενο από δημώδη άσματα όπως το γνωστό εις όλους: Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες κλπ. Ας είναι καλά το γνωστό blog "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" από στο οποίο αλίευσα το σχετικό έγγραφο του υφιππουργού κ. Βούγια, προς επίρρωση των γραφομένων μου. Θλίβομαι που θα το πώ, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας, οι Έλληνες ιθαγενείς έχουν δύο επιλογές. Να τραγουδήσουν όλοι μαζί, όπως μόνον αυτοί ξέρουν, "πότε θα κάνει ξαστεριά". Αν δεν το κάνουν, τότε το μόνο που θα τους απομένει είναι, πιασμένοι χέρι-χέρι σαν τις Σουλιώτισσες, να στήσουν το χορό του Ζαλόγγου και να πηδηχτούν από το παράθυρο.....
Ει μη ήλθον και ελάλησα αυτοίς, αμαρτίαν ουκ είχον!
Τάσος Κ.
Φ

1 σχόλιο:

id65 είπε...

Για να θυμόμαστε πως - κατα την Κουνάβια φιλοσοφία - "είναι πολύ γλυκό για τους άλλους να λειτουργείς με σοφία και αγάπη."

"Η γυναίκα φτιάχνει την κοινωνία κι ο άνδρας το χαλάει. "

http://www.re-public.gr/?p=1757


"Νομίζω ότι έχουμε πάλι ανάγκη από μια πολυγαμική μητριαρχία, αλλά αν το πεις στους άντρες θα τρελαθούν"

http://indy.gr/analysis/arthro-tis-konstantinas-koyneba