ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.10

Ενημέρωση με "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ...."

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ
Τελικά την ανήρτησαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικων, την "Συνέντευξη ΑΝΥΠΕΞ κ. Δ. Δρούτσα, στον τηλεοπτικό σταθμό Α1 της πΓΔΜ"

Προφανώς και πρόκειται για απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης, έτσι τουλάχιστον συνηθίζεται.
Δείτε τώρα τι συμβαίνει.
Αν την ακούσετε από ΕΔΩ και παράλληλα διαβάσετε την Συνέντευξη , θα διαπιστώσετε τα εξής:
  • Όλες οι αναφορές της δημοσιογράφου στόν όρο "Μακεδονία" που ειπώθηκε στις ερωτήσεις της, πάνω από 10 φορές σε διάφορα σημεία της συνένετευξης (μετά το 1:00 λεπτό , στο 5:23 και 11:30-12:05), δεν υπάρχουν στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο.
  • Τι συνέβει, πως είναι δυνατόν να εξαφάνισαν την λέξη "Μακεδονία"από την συνέντευξη;
  • Σε καμιά περίπτωση ο κ. Δρούτσας δεν έκανε, έστω και την πρώτη φορά που ακούσθηκε το "Μακεδονία", μια διευκρίνηση-δήλωση
  • Η συνέντευξη όπως θα διαπιστώσατε διαρκεί 21 περίπου λεπτά, ενώ το κείμενο από την ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ είναι 4 σελίδες. Το οποίο σημαίνει ότι όσο και αργά να το διαβάσει κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 15 λεπτά !!!! (Είναι σαν να λείπουν 2 σελίδες)
Τα συμπεράσματα για την διαφάνεια και την αντικειμενική ενημέρωση, δικά σας.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: