ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.10

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ??? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥ!! ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ "ΧΕΡΙ"!

Παπακωνσταντίνου: “Η χώρα είναι τυχερή που έχει πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου”



Η χώρα είναι τυχερή που έχει πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου,”
απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και συνέχισε λέγοντας ότι «όταν δίνει τη μάχη κι εσείς λέτε ότι πυροβόλησε το πόδι του, δεν είναι μόνον το κακό που κάνετε, αλλά δεν αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία που έχουμε και τις προσπάθειες που κάνουμε για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας».

πηγή: ΑΘΗΝΑ 19/03/2010

==============

Σχόλιο: Το Μέτρο χάνεται και άλλος ένας που μας κάνει την χάρη να μας κυβερνά…

Η πρωθυπουργία κυριε μου δεν είναι δουλεία για την οποία θα έπρεπε να αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιον να την κάνει. Η πρωθυπουργία είναι καθήκον που επιφορτίζεσαι και είναι τιμή σου να το επιτελέσεις πλήρως έναντι της ιστορίας της χωρας και για το συμφέερον του έθνους.

Σιγά μην σας έχουμε και υποχρέωση δηλαδή ρε… πάτε καλά;;;

4 σχόλια:

stefanos είπε...

Υπό τις δραματικές συνθήκες που βρίσκεται η χώρα, ο ΓΑΠ αποδεικνύεται ο εντιμότερος και ο πλέον ενδεδειγμένος από τους υπάρχοντες πολιτικούς για να τραβ΄ξει το κάρο (ή μήπως να σηκώσει τον σταυρό του μαρτυρίου). Προσπάθεια λοιπόν χρειαζόμαστε, αντί λαϊκισμού ή άχρηστης αριστερής φρασεολογίας και συνθηματολογίας...

Exantas είπε...

Αγαπητέ Stefanos Όποιος & εάν είχε τις τύχες μας στα χέρια του, το ίδιο θα έκανε καθώς δεν έχουν ούτε την απλή διαχείριση οι Κυβερνώντες μας πλέον. Απλώς ...... εκτελούν! Για δε τους επιλήσμονες παραθέτουμε τον σύνδεσμο για να βοηθήσει, καθώς οι Έλληνες έχουν έλλειμα μνήμης & κρίσης.
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=3264
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

Unknown είπε...

Ως προς την σύγκριση εάν αυτό εννοείτε ,..με τον πρώην Πρωθυπουργό λιποτάκτης θα συμφωνήσω αγαπητέ φίλε ότι ο νυν Πρωθυπουργός ανέλαβε να τραβήξει το κάρο! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροί επειδή βρέθηκε ως υποζύγιο επιτέλους ένας Έλληνας πολιτικός για να το "τραβήξει"!!!! Εκ του αποτελέσματος θα φανεί εάν είμαστε ΤΥΧΕΡΟΙ!! και όχι δια της ικανοποίησης ματαιόδοξων και ταπεινών σκοπών προς λήψη της εξουσίας!! Το τελευταίο είναι το ιο-ικό σύνδρομο των Ελλήνων πολιτικών .....ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΑΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ....
ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ