ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.10

ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΚΗΣ!! ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ Σ.Τ.Ε .
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
Ο Αντώνης Λιακος ποὺ υπογράφει σὰν «καθηγητὴς» του «Πανεπιστημίου Αθηνών», το κείμενο συμπαράστασης στην Θάλεια Δραγώνα, δεν είναι καθηγητής. Η εκλογή του έχει ακυρωθεί τελεσίδικα με την απόφαση 3138/1996 του 3ου Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. (Το Πανεπιστήμιο Αθηνών για χάρη του Λιάκου αρνείται 13 χρόνια να εφαρμόσει την απόφαση). Επομένως είναι «ψευδοκαθηγητής», και η επίκληση της ιδιότητος συνιστά απάτη.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑ!!!!!!
ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ?????

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ???
Οι επαγγελματίες ανθέλληνες οι οποίοι σε ότι Ελληνικό παθαίνουν αναφιλαξία έχουν στήσει μηχανισμό αλληλοκάληψης των ανομολόγητων σκοπών τους.
Είναι τυχαίο ότι
Δικηγόρος του Λιάκου στο Στ ήταν ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος που επίσης υπογράφει υπέρ της Δραγώνα?.
Είναι τυχαίο ότι Λιάκος κα
Αλιβιζάτος υπέγραψαν υπέρ του σχεδίου Αννάν.
Είναι τυχαίο ότι ο καθηγητ
ς Γιώργος Παγουλάτος ,από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Κοινωνία Πολιτών» ,της «Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», της οποίας πρόεδρος είναι ο Νίκος Μουζέλης, σύζυγος της Θάλειας?.
Είναι τυχαίο ότι ο κ Γιώργος Παγουλάτος και ο (σύζυγος) Νίκος Μουζέλης, υπέγραψαν υπέρ του σχεδίου Αννάν?.
Είναι τυχαίο ότι ο κ Γιώργος ,(Παγουλάτος), στηρίζει την Θάλεια Δραγώνα?.

Είναι τυχαίο ότι η Δραγώνα, Κουλούρη, Λιάκος ,Φραγκιάδακη συνεργάστηκαν με το «Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» (CDRSEE), που το χρηματοδοτεί Σόρος, για την παραγωγή των βοηθημάτων που μοιράζονται στα σχολεία,( Οθωμανική Αυτοκρατορία, Έθνη και Κράτη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Οι Βαλκανικο Πόλεμοι Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος), για την αλλοίωση της Ιστορικής Αληθείας? Είναι τυχαίο ότι Δραγώνα, Κουλούρη ,Φραγκιάδακη υπέγραψαν υπρ του σχεδίου Αννάν.

Τώρα Κουλούρη , Φραγκιαδάκη υπογράφουν υπρ της Θάλειας Δραγώνα.




ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.....
Συγκαλέσατε υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου με θέμα την πάταξη της διαφθοράς.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Υπόθεση ΛΙΑΚΟΥ ,του γυμνοσάλιαγκα Ψευδοκαθηγητή, ο οποίος από των ημερών της κυβερνήσεως Σημίτη έως και σήμερα καταφέρνει να γράφει στα απόκρυφα του την απόφαση του ΣΤΕ και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνική δικαιοσύνη αλλά και την ίδια την δημοκρατία μας ,εμπίπτει στο γενικό πλαίσιο της διαφθοράς την οποία προτίθεστε να πατάξετε ή δε άλλως ..... ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ .....εάν δεν επιληφθείτε άμεσα του θέματος και δεν αποκαταστήσετε την ισονομία !!!!!!




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ
ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: