ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.10

ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΟΥ......


Από προσωπική ιστοσελίδα του κ. Χρυσοχοΐδη που είναι αφιερωμένη στους πάσης φύσεως αλλοδαπούς και (λαθρο)μετανάστες και συνεπώς δεν έχει καμία θεσμική αξία, αλλά η ύπαρξή της οφείλεται στην προσδοκώμενη συγκομιδή ψήφων, όταν αυτοί θα ελληνοποιηθούν, αλιεύσαμε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία, ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των πολιτών, εν όψει της πρότασης νόμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την απόδοση της ιθαγένειας και του δικαιώματος ψήφου στους πάσης φύσεως μετανάστες. Πρώτα απ’ όλα δημιουργεί απορίες αλλά και υποψίες το γεγονός ότι η ιστοσελίδα δεν ανήκει στο θεσμικά αρμόδιο υπουργείο εσωτερικών, ούτε καν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη (επί το ορθότερον του {λαθρο}μετανάστη). Ας είναι, με ένα κλικ στο http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/2009/12/blog-post_28.html μεταφερόμαστε στην σελίδα των σχολίων. Εκεί θα δούμε 4 σχόλια-παρατηρήσεις, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Από αυτά, τα τρία προέρχονται από Έλληνες, που με ομολογουμένως μετριοπαθή και ιδιαιτέρως κόσμιο τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στον μεταναστευτικό οίστρο της κυβέρνησης. Το άλλο προέρχεται προφανώς από αλλοδαπό, εκτός αν είναι Έλληνας, αλλά τυγχάνει συνεργάτης του κ. Παπανδρέου και ομιλεί μόνον αγγλικά. Το σχόλιο λοιπόν αυτό έχει ως εξής:

HAPPY NEW YEAR, SIR. CONTINUE THE GOOD WORK YOU ARE DOING. WE LOVE YOUR PROGRAMS.YOU HAVE THE INTEREST OF THE CITIZENS AT HEART. YOU MADE CITIES AND OUR COMMUNITIES MORE SAVE NOW. YOU MADE IMMIGRANTS FEEL THEY ARE PART OF THE SOCIETY. WE PRAY FOR YOUR SUCCESS. WE LOVE YOUR JOB TO THE GREEK SOCIETY. PEOPLE WILL CRITICISE YOU BUT USE THEIR CRITICISM AS IMPROVEMENT IN YOUR ASSIGNMENT TO THE GREEK SOCIETY. GOD BLESS YOU SIR.

Σκέπτομαι τώρα εγώ που δεν είμαι μετανάστης. Πόσο ευτυχείς θα ήταν δέκα εκατομμύρια Έλληνες αν μπορούσαν να έγραφαν τα ίδια ακριβώς πράγματα στον κ. Χρυσοχοΐδη για την δική τους θέση και κατάσταση στην πατρίδα μας. Πόσο ευτυχείς θα είμαστε όλοι, αφού θα είχαμε επιλύσει τα δικά μας προβλήματα, να ακούγαμε στην συνέχεια τα ίδια λόγια και από τους αλλοδαπούς. Δυστυχώς όμως οι προτεραιότητες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι άλλες. Το γνωστό προεκλογικό σύνθημα ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα έπρεπε να ήταν ΠΡΩΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αν οι κυβερνήτες μας ήθελαν να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους πριν και μετά τις εκλογές. Εκείνο που μένει τώρα είναι να λέμε GOD BLESS GREECE ή επί το ελληνικότερον: Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ………
.Χάρης Δ.
Φ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταναστες, εχουν καλους και κακους ανθρωπους στα σπλαχνατους, οπως εμεις.
Καλοι ,να μας καθαριζουν, να μεγαλωνουν τα παιδια μας, να φροντιζουν τους ηλικιωμενους μας, να δουλευουν σε μας ανασφαλιστοι, ποιοι ειναι ξεδιαντροποι??πως θ αντιδρουσαμε αν εκαναν σε μας αυτα???σαφως η εγκληματικοτητα ,ειναι αυξημενη, πρεπει να γινει αμμεσα κατι, μα για ολους δεν εχουμε λιγα "μπουμπουκια" κι εμεις.
Ας ξυπνησουμε, να δουλευουμε, να δινουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙσ, να φροντιζουμε ,γονεις, παιδια, σπιτι και μετα ας σκευτουμε ποσο ..δυσαρεστημενοι θα νοιωθουμε, η ποσο ικανοποιημενοι.

Unknown είπε...

Η αντικειμενικότητα είναι το παμμέγιστο αγαθό για αποτελεσματική κριτική σκέψη.
Θα συμφωνήσω αγαπητέ φίλε. Σίγουρα είμαστε λαός "μπουμπούκι" με μια διαφορά την οποία παραβλέψατε "είμαστε στο σπίτι μας" . Ας ξεκινήσουμε από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν σέβονται και εκμεταλλεύονται τα ανοίκεια εγχώρια φαινόμενα και μετά ας επαναφέρουμε στις υποχρεώσεις τους νοικοκύρηδες που παραστρατούν. Όπως και να το κάνουμε είναι στο σπίτι τους
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ