ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.10

Περικοπές 7% στους μισθούς ζητεί η ΕΕ για τη μείωση του ελλειμματος

Η αντιπροσωπεία της Κομισιόν και της ΕΚΤ συζητά από την Τετάρτη με επιτελικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, υπό τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ.Ζαννιά, το σχέδιο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, το οποίο άλλαξε την τελευταία στιγμή, μετά την απόφαση να επισπευθεί κατά ένα έτος η μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ.

Πριν αφιχθεί στην Αθήνα η αντιπροσωπεία, η ΕΕ είχε διαμηνύσει στην κυβέρνηση, με «άτυπο» σημείωμα, ποια θεωρεί ότι είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για τη μείωση του ελλείμματος.

Μεταξύ άλλων, επισήμαναν την «ανάγκη μείωσης» των μισθολογικών αποδοχών κατά 7% και τόνιζαν ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο αύξησης της φορολογίας στα καύσιμα, κάτι μπου μάλλον θα γίνει στο δεύτερο εξάμηνο.

Σχετικά με τους μισθούς, δεν ήταν σαφές αν η μείωση αναφέρεται στη μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου συνολικά ή στη μείωση των ονομαστικών μισθών. Το ποσοστό 7% ισοδυναμεί με κατάργηση του «14ου μισθού», ωστόσο είναι πιθανότερο να γίνει όχι μέσω της κατάργησης του «14ου μισθού» (που θα συμπαρασύρει και τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα), αλλά μέσω της μείωσης των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων.

Για την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ, στο σημείωμα της ΕΕ δεν υπάρχει ειδική αναφορά. Ωστόσο, η επίσπευση του ορίζοντα του Προγράμματος, καθιστά αναπόφευκτη την αύξηση κατά 2 έως 3 μονάδες.

Πηγη Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: