ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.10

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NOVOSTI

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ
«…Η Ελλάδα επιθυμεί μια οριστική διευθέτηση του θέματος της ονομασίας της πΓΔΜ και η εθνική κόκκινη γραμμή μας είναι σαφής.

Προβήκαμε σε ένα σημαντικό βήμα λέγοντας ότι θα αποδεχθούμε ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό. Και αναμένουμε από το γείτονά μας να πράξει το ίδιο και να μας συναντήσει στα μισά του δρόμου»…

ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η δήλωση αυτή, που έγινε στο Εξωτερικό και μάλιστα σε μια ιστορικά φιλική και σύμμαχο χώρα, με την οποία συναπελευθερώσαμε τα σκλαβωμένα από τους Τούρκους Βαλκάνια, διαστρεβλώνει τις θέσεις της Ελλάδος, που προκαλεί σοβαρή βλάβη στα Εθνικά Συμφέροντα.

1. Διαστρεβλώνει, γιατί δεν αποτελεί Δημοκρατική Απόφαση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, αλλά αυθαίρετη θέση ολιγομελών, κλειστών, κομματικών διευθυντηρίων!

2. Βλάπτει, γιατί δίνει στο Εξωτερικό λανθασμένη εικόνα για τα Εθνικά Συμφέροντα της Ελλάδος και την αντίστοιχη αντίδρασή της, η οποία δεν θα είναι εκείνη του ΥΠΕΞ, αλλά εκείνη του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και του Παγκόσμιου Ελληνισμού, στον οποίο και έχουν στερήσει το φυσικό δικαίωμα ψήφου, χωρίς να μπορέσουν όμως να του στερήσουν και την Εθνική του Συνείδηση!

«ΕΛΛΑΔΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ
Η Ελλάδα του Φιλίππου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη δεν θα παραδώσει ποτέ το Όνομα, την Ιστορική Κληρονομιά και το Μεγαλείο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο τεχνητό κρατίδιο που δημιούργησε και μετονόμασε από Vardarska σε «Μακεδονία» το 1944 ο Τίτο, για να διεκδικήσει το βόρειο κομμάτι της Ελλάδος, την αληθινή και αιώνια Μακεδονία, που θα του έδινε την ποθητή τότε στρατηγική διέξοδο στο Αιγαίο Πέλαγος!

Οποιαδήποτε προτεινόμενη ονομασία των Σκοπίων, περιέχει το Ελληνικό Όνομα «Μακεδονία», υπό οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, Γεωγραφικό, ψευδοΕθνολογικό ή άλλο Προσδιορισμό ή Σύνθετη Ονομασία, είναι ιστορικά ανήθικη, εθνικά επικίνδυνη και αυτομάτως εντελώς απαράδεκτη και απορριπτέα!

Ο Ελληνισμός από το 1993 έως σήμερα, έχει ανατρέψει Κυβερνήσεις, Υπουργούς, Πρωθυπουργούς και πανίσχυρες δήθεν Ηγεσίες, που είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα περάσει η σχετική ενδοτική πολιτική τους!

Προειδοποιούμε τα ξένα Υπουργεία Εξωτερικών, πως «Ελλάδα» δεν είναι οι Πρωθυπουργοί της! Ελλάδα είναι η Ιστορία και ο Πολιτισμός της!

Η Διεθνής Κοινότητα να μην λαμβάνει σοβαρά υπ΄ όψη της καμμία φανερή ή μυστική διαβεβαίωση υποχώρησης των εκάστοτε Ελληνικών Κυβερνήσεων, που αφορούν το θέμα των Σκοπίων, διότι δεν θα ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο, στη Δημοκρατική και Ιστορική πραγματικότητα!
Εάν έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία γι΄ αυτό, δεν έχει παρά να ζητήσει καθολικό δημοψήφισμα
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: