ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.1.10

Προς διαχειριστή της σελίδας φίλων του κ. Σαμαρά στο facebook

Απο τον
Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη


Κύριε διαχειριστά,

Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σαμαράς, σας έχει δώσει το ελεύθερο να αναρτάτε links που αφορούν δημοσιεύματα για την τελευταία δήλωση-πρόταση του Επιτίμου Προέδρου, κ. Μητσοτάκη.
Ο ρόλος σας έχει νομίζω χαρακτήρα προβολής του έργου και των ιδεών του νέου Προέδρου και η σελίδα θαρρώ ότι δεν προσφέρεται για διασπορά διχόνοιας και "εκτροφή" προστριβών στους οπαδούς του κόμματος. Νομίζω με τη συγκεκριμένη κίνηση, εκθέτετε τον Πρόεδρο
Γενικότερα δε, κρίνω ότι η βιασύνη να χρεωθεί αυτή η δήλωση σε προσπάθεια "αδειάσματος του κ. Σαμαρά", από μέρους του κ. Μητσοτάκη είναι άτοπη. Είναι μια σκέψη που πολλοί συμφωνούν και τελευταία συζητείται από ψηφοφόρους όλων των κομμάτων. Το savoir vivre της πολιτικής ορίζει επίσης, ότι σε ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρωτοβουλίας θα ηγείται ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρωθυπουργός και η λογική προτάσσει τον "εκτελεστικό" ρόλο να τον έχουν σημαίνουσες προσωπικότητες που δεν νοιάζονται για το πολιτικό κόστος, μιας και έχουν εξασφαλίσει με την προσφορά τους την υστεροφημία τους.

Για τους έχοντες σελίδα στο facebook, αναφέρομαι στην ακόλουθη επίσημη του κ. Σαμαρά:
http://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/pages/Antonis-Samaras-/44641079260?ref=ts&__a=1&_fb_iframe_path=%2Fpages%2FAntonis-Samaras-Antnes-Samaras%2F44641079260
Όπου αναρτήθηκαν τα ακόλουθα δημοσιεύματα:
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=27086

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4553538

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=117038


Φιλικά,
Α.Μ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: