ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.10

Ο Μαμαλάκης στο Υπουργικό


Ελπίζω, πέρα από επικοινωνιακή σημασία, να έχει και ουσιαστικά αποτελέσματα αυτή η νέα τακτική να καλείτε, κ. Πρόεδρε, κάθε τόσο, μια εξωκυβερνητική προσωπικότητα που είτε ασκεί εξουσία σε έναν ειδικό χώρο είτε είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο της εξουσίας, όπως έγινε με τον Συνήγορο του Πολίτη, τον Αρχιεπίσκοπο κ.λ.π.
Αναρωτιέμαι όμως μήπως είναι ώρα να φωνάξετε σε μια τέτοια συνεδρίαση και τον εθνικό μας μάγειρο τον Ηλία Μαμαλάκη.
Διότι αν και οι περισσότεροι από σας είστε αμερικανοσπούδαστοι ή με βρετανική παιδεία, και επομένως έχετε διδαχθεί και το time is money όπως και την καταλυτική λειτουργία του on time, αφήνετε πολλά πράγματα να σέρνονται ανεπιτρέπτως.
Ίσως λοιπόν ο Μαμαλάκης να είναι χρήσιμος να σας μάθει πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται οι χρόνοι όχι μόνο στην “πολίτικη κουζίνα” αλλά και στην πολιτική τοιαύτη.
Πως άμα παραβράσει το φαγητό χάνει και από την διατροφική αξία του και από την νοστιμιά του.
Είναι βέβαια παρήγορο το γεγονός ότι στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποδεχθήκατε επιτέλους ότι το πρώτο τρίμηνο χαρακτηρίσθηκε από έντονα φαινόμενα διγλωσσίας. Αρκεί η παραδοχή αυτή να οδηγήσει σε πρακτικά αποτελέσματα.
Διότι και σε παλαιότερες δικές σας κυβερνήσεις -για να μην αναφερθούμε, δρυός πεσούσης στις δυο κυβερνήσεις της άλλης παράταξης- ακούγαμε συχνά τις “καταδίκες” για τα φαινόμενα αλαζονείας, αδιαφάνειας, διγλωσσίας, διαπλοκής, αλλά δεν ακούγαμε ονόματα και δεν βλέπαμε πρακτικά μέτρα για τη διόρθωσή τους.
Λες και ο ρόλος του κυβερνήτη είναι να διαπιστώνει και να αποδοκιμάζει τέτοια φαινόμενα, γενικώς και αορίστως. Και δεν είναι πρωτίστως δική του ευθύνη η κατ εξακολούθηση εκδήλωση αυτών των φαινομένων.
Αν σε ένα σκάφος κάθε αξιωματικός ή κάθε ναύτης “κάνει το δικό του”, η ευθύνη βαρύνει τον πλοίαρχο. Επομένως αν εσείς έχετε ξεκάθαρη άποψη για τη “ρότα” του σκάφους, όπως μας διαβεβαιώνατε ότι έχετε, οφείλετε να τη διατυπώσετε με σαφήνεια στους συνεργάτες σας και να αξιώσετε να μην ανακατεύεται ο λοστρόμος στη δουλειά αρχιμηχανικού.
Και να το κάνετε on time επειδή ακριβώς time is money.
Και το χρήμα το πληρώνουμε εμείς. Οι “επιβάτες”, αλλά και πραγματικοί πλοιοκτήτες.
Γιώργος Μασσαβέτας
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: