ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.10

Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης συμμετείχε σήμερα στη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα προβλήματα ασφάλειας, πορνείας, παράνομης μετανάστευσης, παραβατικότητας και κοινωνικής πολιτικής που αφορούν το Δήμο Αθηναίων, ο Νικήτας Κακλαμάνης, παρέδωσε ολοκληρωμένο και αναλυτικό φάκελο στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με λεπτομερή περιγραφή των προβλημάτων, και με τις αντίστοιχες προτάσεις αντιμετώπισής τους. Επιπρόσθετα, ζήτησε ειδική συνάντηση, στην οποία να συμμετέχουν ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η ηγεσία της Αστυνομίας και ο Δήμαρχος Αθηναίων, προκειμένου να υπάρξει αναλυτική συζήτηση και λήψη αποφάσεων, και την οποία ο κ. Χρυσοχοϊδης αμέσως απεδέχθη. Στόχος, η Αθήνα, η οποία είναι ασφαλής πόλη, να γίνει η ασφαλέστερη στην Ευρώπη.

Αμέσως μετά τη Σύσκεψη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε:

«Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και εφόσον έχει συνέχεια και κυρίως αποτελεσματικότητα - κάτι που υποσχέθηκε ο υπουργός, και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω γι’ αυτό - νομίζω ότι είναι καταρχήν θετική, και θα είναι ακόμα θετικότερη, εφόσον τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις, και στην εξέλιξή της.

Συμφωνώ με το ιδεολογικό - ας μου επιτραπεί η έκφραση – πλαίσιο, που έθεσε ο υπουργός με τους τρεις άξονες. Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, η οποία λόγω του μεγέθους και της πολυπολιτισμικότητάς της έχει αυξημένα προβλήματα, θα υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό και τους συνεργάτες του, και τότε θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα.

Ως πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, θα ήθελα μόνο να επισημάνω, ακούγοντας τη φίλη μου, την υφυπουργό Υγείας Φώφη Γεννηματά, ότι για τα Κέντρα Πρόληψης συμφωνώ, αλλά η χρηματοδότηση είναι 50% από την Αυτοδιοίκηση, η οποία δεν καθυστέρησε ποτέ ούτε ένα ευρώ από τους πόρους που έπρεπε να βάλει, και 50% από το Κράτος, που πράγματι τακτοποίησε μία εκκρεμότητα πολλών μηνών. Οφείλω να υποστηρίζω και τους Αυτοδιοικητικούς».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: