ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.10

"ΑΝΟΓΕΡΑΚΟ" ΣΤΟ ΕΚΠΑΖ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ

      ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

      Τ.Θ. 57 ,Τ.Κ. 180 10, ΑΙΓΙΝΑ , ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΗΛ.:(+30) 2297028637 , FAX: (+30) 2297028214

ΚΙΝΗΤΟ: 6973318845

www.ekpaz.gr , e-mail:ekpaz@ekpazp.gr

peloponnisos, e-mail:ekpaz.pel@gmail.com

ΤΗΛ/FAX 2733059438 κιν.6939361655

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ανάμικτα συναισθήματα αναγκαζόμαστε αρκετές φορές οι εθελοντές του ΕΚΠΑΖ να καθίσουμε μπροστά σε έναν υπολογιστή να γράψουμε ένα δελτίο τύπου για ζώα που παραλάβαμε είτε τραυματισμένα είτε δηλητηριασμένα είτε αδύναμα είτε από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Όταν όμως πρέπει να αναφερθούμε σε πυροβολη μένα τι συναισθήματα πρέπει να νοιώσουμε για όλους αυτούς που σηκώνουν το όπλο και πυροβολούν ότι πετάει και ότι βλέπουν;

Ένας κύριος λοιπόν απρόσεχτος περιοχή της Λαμίας σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε ένα νανογέρακο αρσενικό ενήλικο( το οποίο ζει και αναπαράγεται στην Σκωτία στην Γερμανία, και μικρός πληθυσμός από αυτά ξεχειμωνιάζει στην Ελλάδα)το οποίο είναι το τέταρτο κατά σειρά που έχει παραλάβει το ΕΚΠΑΖ στα εικοσιπέντε χρόνια λειτουργίας του αφού αποτελεί σπανιότατο είδος για την ελληνική ύπαιθρο.

Οι κριτικές να ασκηθούν από τους προσεκτικούς κυνηγούς όταν το 35% των εισαγωγών του 2009 στο ΕΚΠΑΖ είναι πυροβολημένα πουλιά και ζώα.

Δεν είχε την ίδια τύχη ένας ασημόγλαρος που φορούσε δαχτυλίδι από την υπηρεσία της Ιταλίας στο στάδιο της ενηλικίωσης. Έφτασε στο κέντρο με φανερά σημάδια εξάντλησης.Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα απελευθερωθεί πάλι στην μητέρα φύση.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΖ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
http://sites.google.com/site/ekpazpeloponnesou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: