ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.10

Το δίλημμα Σαμαρά...


Είναι προφανές πως ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα τις τελευταίες μέρες: να ζητήσει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό ή να αρκεστεί σε χλιαρές διαμαρτυρίες για επιμέρους ρυθμίσεις του νόμου; Να συμπαραταχθεί δηλαδή με τον Έλληνα που τον ψήφισε ή με τον Αμερικανό τον οποίο φοβάται; Να υποστηρίξει αυτό που αισθάνεται πως είναι το σωστό ή να αφήσει να περάσει η "μπόρα" μπας και οι ΗΠΑ του επιτρέψουν να κυβερνήσει μερικά χρόνια στο μέλλον; Να κοντράρει τις ΗΠΑ που έφαγαν και τον Καραμανλή ή να τις καλοπιάσει παραμένοντας politically correct;
Και μόνο το γεγονός πως βρίσκεται σε αυτό το δίλημμα, αν έχουμε δίκιο και είναι έτσι τα πράγματα, αποτελεί ένδειξη πως έχει πάρει λάθος δρόμο. Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεται πως ο ΓΑΠ είναι πιο ηλίθιος και άρα συμφερότερος στις ΗΠΑ όσο "νερό και αν βάλει στο κρασί του" ο Σαμαράς. Μοναδική του ελπίδα, αν θέλει να γίνει κάποτε πρωθυπουργός, είναι να πείσει τους Έλληνες πως για το δικό τους συμφέρον μεριμνά και πως για να το προασπιστεί δεν καταλαβαίνει από κανένα κόστος. Αν δει ο Έλληνας έναν τέτοιο αρχηγό, τότε θα τον στηρίξει μέχρι τέλους, όπως έκανε και στις εσωκομματικές εκλογές, παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Η κοινή λογική επιτάσσει πρόταση για δημοψήφισμα, αποχή κατά την ψήφιση του νόμου, προσφυγή μετά την ψήφιση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τέλος, προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με παράλληλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης της ευρωπαϊκής πλέον κοινής γνώμης για τις ολέθριες συνέπειες για την ΕΕ από την αθρόα πολιτογράφηση των μεταναστών στην Ελλάδα. Ο Σαμαράς έχει το προνόμιο να πρόκειται να κριθεί τελεσίδικα μέσα στους πρώτους μήνες της θητείας του. Μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό θα ξέρουμε αν ο Σαμαράς θα γίνει πρωθυπουργός ή θα είναι ένας βραχύβιος αρχηγός της ΝΔ. Ολόψυχα ευχόμαστε το πρώτο!
Paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: