ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.10

Περιβάλλον ελπίδας..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Από τη μια σκέφτομαι ότι εξαντούνται ελπιδοφόρες παρουσίες σε ένα τομέα που και το ΠΑΣΟΚ έχει αξιόλογη εκπροσώπηση, από την άλλη χαίρομαι που τουλάχιστον μ' αυτήν την ενδιαφέρουσα θεματική, ασχολούνται άτομα με γνώση, ήθος και σπουδές και από την Νέα Δημοκρατία. Από τη μια ζω με την πραγματικότητα ότι χωρίς τη βούληση των "ανωτέρων" λίγα μπορεί να γίνουν για ένα καλύτερο κόσμο με οικολογική συνείδηση, από την άλλη πιστεύω ότι στη προσπάθεια αυτή πρέπει να ηγηθούν πρόσωπα με ειδίκευση στο θέμα. Στην επιτακτική αιτίαση για τομές στο παγκόσμιο πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, καθίσταται μονόδρομος η ανάληψη πρωτοβουλιών από προσωπικότητες με περγαμηνές. Από τη μια, η Τίνα Μπιρμπίλη και από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Λιάνα Γούτα στη Γραμματεία Περιβάλλοντος της ΝΔ, νομίζω αποτελούν εγγυητές της χάραξης πολιτικών φιλικών στο περιβάλλον.
"Είναι σίγουρο ότι το Περιβάλλον πρέπει να αναβαθμιστεί στην ατζέντα της ΝΔ. Σήμερα το Περιβάλλον, η Ενέργεια και το σύγχρονο μοντέλο Ανάπτυξης είναι όλα παράμετροι της ίδιας συζήτησης. Η Αειφόρος Ανάπτυξη είναι μονόδρομος και επιλογή της ΕΕ. Και η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει. Η Αειφόρος Ανάπτυξη είναι επίσης πρώτης προτεραιότητας για την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο ανήκει και η ΝΔ.
Γι αυτό και στο σχεδιασμό της ΝΔ πρέπει να δυναμώσουμε τη παρουσία μας και την παρέμβασή μας στα περιβαλλοντικά ζητήματα, να βάλουμε τη σημαία μας στον τομέα αυτό, όχι μόνο ακολουθώντας αυτά που υπαγορεύει η ΕΕ, όχι ως ουραγοί αλλά με το Όραμα του Πρωτοπόρου. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πρωτοπόρος χάρη στο τεράστιο ανανεώσιμο ενεργειακό της δυναμικό, καθώς και στον φυσικό της πλούτο συνολικά. Πρέπει επίσης να συντονιστούμε με αυτό που η κοινωνία απαιτεί από τα πολιτικά κόμματα, να ενεργήσουν δηλαδή για τις μελλοντικές γενιές και την ίδια τη ζωή, καθώς και να σχεδιάσουν την προοπτική ενός νέου μοντέλου Ανάπτυξης σύμφωνα με τις κλιματικές αλλαγές αλλά και όλες τις υπόλοιπες περιβαλλοντικές προκλήσεις του 21ου αιώνα".
Ποιός τολμά να διαφωνήσει με τη δήλωση της κ. Γούτα;;
Το θέμα όμως είναι τι γίνεται σε άλλους τομείς, σε άλλα θέματα και σε άλλα πόστα, όπου το σύνδρομο της ανασφάλειας από επιλογές προσώπων είναι έκδηλο και η ανάγκη χάραξης πολιτικών για τις μελλοντικές γενιές και την ίδια τη ζωή είναι εξίσου επιτακτική..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την κυρία δεν τη γνωρίζω και ως εκ τούτου δε δικαούμαι να την κρίνω ακόμη. Εύχομαι οι ιδέες της να είναι το ίδιο εντυπωσιακές και ελκυστικές για τον πολίτη με το παρουσιαστικό της.

Για τον Κυριάκο όμως και την Μπιρμπίλη τι εγγυητές μας λες αγαπητέ μου;

Ο μεν πρώτος ότι έχει επιγραφή Siemens θα το προωθεί, για τα άλλα δεν ξέρω. Άλλωστε η εν λόγω εταιρεία ήταν και χωρηγός της συνόδου της Κοπεγχάγης ! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί !

Δεν είδες ότι τον παράνομο ΧΥΤΑ του Μπόμπολα στο Γραμματικό τον εδραιώνει και τα ΜΜΕ το έχουν βουλώσει, ενώ επί Ν.Δ. γινόταν χαμός κάθε μέρα;

Δεν είδες τον Ν.Β. που τον επανέφερε όπως απέδειξε άλλο Blog σήμερα το πρωί για να κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα;

Δεν είδες ότι τσάκισε τον κάθε κακομοίρη που είχε ένα παλιό αυτοκινητάκι και δεν μπορούσε να το αλλάξει με τα τέλη;

Σύνελθε λοιπόν και άσε τις εγγυήσεις...κρίνε τους με βάση τα πεπραγμένα και αυτά για τους 2 εκ των 3 είναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ήδη !

Ανώνυμος είπε...

Τα "Δεν είδες" ήταν για την Τίνα, μην τα φορτωθεί όλα ο Κυριάκος...ξεχάστηκα να το διευκρινήσω.

Ioannis είπε...

Μέσα στά ίστολόγια ζούμε συνεχώς καί ένημερωνόμαστε, ούτε έφημερίδες ούτε τηλεόραση. Δέν ύπάρχει κλιματική άλλαγή, ούτε πρόκειται νά υπάρξει. Η γή έχει τήν ίκανότητα νά ''επιδιορθώνει τίς βλάβες της'', Αύτορυθμίζεται.
Η λεγόμενη κλιματική άλλαγή, είναι ή μεγαλύτερη έπιχείρηση τής νέας έποχής τής νέας τάξης πραγμάτων, γιά μιά παγκόσμια διακυβέρνηση, καί τό πρώτο βήμα γιά ένα παγκόσμιο φόρο πού είναι καί τό κλειδί τής ύποθέσεως. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ. Είδατε, όλοι ίδιοι καί χειρότεροι είναι, μέ αύτούς πού μάς κυβερνάνε. Καί οπως καταγγέλουν αύτοί πού ξέρουν άν ύπάρχει κάποιο πρόβλημα συνηθισμένο μέ τό κλίμα, αύτό δέν είναι σέ καμιά περίπτωση οίκονομικό. Αν σκεφθούμε δέ καί τό ρόλο τών ΜΚΟ καίτών όργανώσεων τύπου Greepeace πού ζούν μέ Donate
καί μέ τίς περιουσίες πού τούς άφήνουν πλούσιοι άκτιβιστές τής Εύρώπης, καί μέ έπιχορηγήσεις κρυφές κυβερνήσεων, τότε μπορούμε νά ύπολογίσουμε τό μέγεθος τής άπάτης, τότε μπορούμε νά καταλάβουμε τό μέγεθος τού στρατού τής νέας έποχής. Η μετάβαση σέ νέες μορφές ένέργειας κοστίζει πολύ καί έχουν σχεδιάσει οί έλέγχοντες τίς σημερινές μορφές ένέργειας, τό κόστος νά τό πληρώσουμε έμείς. Αλλοστε αύτοί έλέγχουν ήδη καί τίς νέες μορφές ένέργειας.