ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.10

«Η κατάσταση στην Αθήνα γίνεται εκρηκτική και αν δεν παρέμβουμε, θα δούμε φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων»

Ενόχληση Χρυσοχοΐδη από την επιστολή Διαμαντοπούλου για την Αθήνα
Την έντονη ενόχληση του Μ.Χρυσοχοΐδη προκάλεσε η επιστολή της Αννας Διαμαντοπούλου σχετικά με την κατάσταση στην Αθήνα. Συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δήλωσαν ότι η πολιτική γίνεται με έργο και όχι με επιστολές. Αυτήν την ώρα η ευρεία σύσκεψη για την εγκληματικότητα υπό τον Μ.Χρυσοχοΐδη. Μπαράζ αιματηρών ληστειών.
Newsroom ΔΟΛ
-------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αυτή είναι η δημοκρατία μας. Όταν κάποιος,
ακόμα και εκ των ενδοκυβερνητικών προσώπων προσπαθεί να αρθρώσει λόγο αποτινάζοντας τα παραισθησιογόνα , δέχεται την προσβολή από τους συντηρητές εθελοτυφλούντες οι οποίοι πέφτουν μέχρι ενός προκειμένου προστατεύσουν το χέρι που τους ταΐζει.
Εί
ναι όμως έτσι?
Επειδή κατά καιρούς η Άννα Διαμαντοπούλου ερωτώμενη σε σχετικά θέματα επέλεξε να απλώσει το πέπλο του μυστηρίου μιλώντας "παραβολικά"....
άλλωστε είναι μυημένη σε κρυψινίστηκες συμπεριφορές (ορα bilnderberg).... παρά να πάρει ουσιαστική θέση (θυμίζουμε την γνωστή συνέντευξη της την περίοδο της 19 Δεκεμβρίου του 2008) , . ....
πιστεύουμε ότι η επιστολή Διαμαντοπούλου αποτελεί όντως την προειδοποίηση για τα προγεγραμμένα που επαπειλούν την κοινωνική ειρήνη και όχι μόνον στην Αθήνα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αλλά γενικευμένα σε όλη την χώρα αφού κοινή διαπίστωση είναι ότι τα κοινωνικά αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά, με αποτέλεσμα την πολτοποίηση των πολιτών της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: