ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.10

500 δολάρια αμοιβή για την δολοφονία κάθε Ισραηλινού στρατιώτη

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται σε πολλούς απο άγνωστη διεύθυνση υποσχόμενο ως χρηματικό αντάλλαγμα US $ 500, για κάθε δολοφονία Ισραηλινού στρατιώτη.
Μια σύνδεση με μια ενδεχομένως παλαιστινιακή τοποθεσία Web (http://www.kku4u.info/), αποκάλυψε τις περαιτέρω λεπτομέρειες: Τα χρήματα θα σταλούν μέσω Paypal σε κάθε ιδιώτη που θα σκοτώσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη και η πράξη θα τεκμηριώνεται με την φωτογραφία του νεκρού σταρτιώτη και με πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του στους διαχειριστές της τοποθεσίας Web. Παρέχονται επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της δολοφονίας, τα μέσα , τον τρόπο κάλυψης των δραστών και την διαφυγή τους
Είναι άγνωστο εάν η τοποθεσία ήταν μια ιδιωτική προσπάθεια ή ένα μήνυμα που απηύθυνε εκ μέρους οργανωσεων όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ.Στο παρελθόν και οι δύο αυτές οργανώσεις έχουν χρησιμοποιήσει το διαδικτυο για την ανάπτυξη δράσεων εναντίον του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Ahmed Tibi, Μέλος του Κνεσέτ (MK) τα σκυλιά ασφαλείας του Ισραήλ εκπαιδεύονται από τις Ισραηλινές ενοπλες δυνάμεις να επιτιθενται σε όσους φωνάζουν "Αλλάχ Akhbar" (Ο Θεός είναι μεγάλος), είναι μια φράση που χρησιμοποιούν οι βομβιστές αυτοκτονίας λίγο πρίν την ενεργοποίηση των εκρηκτικών που μεταφέρουν.Τα σκυλιά έχουν αποδειχθεί ικανότητα στο να ανιχνεύουν τους τρομοκράτες ακόμα κιαν είναι μεταμφιεσμένοι σε ισραηλινοί στρατιώτες.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Tibi μια τέτοια επίδειξη των ικανοτήτων του σκύλου έγινε σε πρόσφατη τελετή αποφοίτησης

jpost.com,haaretz.com,/theyeshivaworld.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Εμπρός, τραγούδια μου! Έπαινο απ’ τους νέους και τους αδιάλλακτους ζητήστε.

Μονάχα ανάμεσα στους εραστές του τέλειου πλανηθείτε.

Σταθήτε αγνάντια πάντα στο σκληρό Σοφόκλειο φως και τις πληγές σας με χαρά απ’ αυτό δεχτείτε.» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που βεβηλώνουν τα μαρμάρινα λείψανα που λάμπουνε μέσα στα σκοτάδια της νύκτας, τα λείψανα ενός μεγάλου πολιτισμού που φύτρα του και συνέχειά του είμαστε εμείς, οι τελευταίοι Έλληνες. Αυτών που θέλουν τους ιερούς τόπους, όπου γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες δόξας της παγκόσμιας ιστορίας, να τις κάνουν «σούπερ-μάρκετ» και σκουπιδότοπους.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που τους βολεύει να πιστεύουν ότι με «καθώς πρέπει» μεταρρυθμίσεις και ψηφοφορίες κάλπικες είναι δυνατόν να αλλάξει η ιστορία. Εναντίον όλων αυτών, οι οποίοι αδιαφορούν ή και χαίρονται για μια πατρίδα που χάνεται, για ένα έθνος, που αργοπεθαίνει, εναντίον όλων των προδοτών και των προσκυνημένων.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!