ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.10

Η εισαγωγή του ευρώ κορυφαίο γεγονός της δεκαετίας 2000-09



Η εισαγωγή του ευρώ αναδείχθηκε ως το κορυφαίο γεγονός της δεκαετίας στην πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για λογαρισμό της εκπομπής του Σ. Φυντανίδη στην ΝΕΤ. Η εισαγωγή του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος κρίθηκε το σημαντικότερο γεγονός της περιόδου 2000-09 από το 30,6%. Ακολούθησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και 2009 (27,4%), και στην τρίτη θέση οι Ολυμπιακοί της Αθήνας (15,3%).

Στην ίδια δημοσκόπηση κορυφαίο πρόσωπο της δεκαετίας αναδείχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Αξιοσημείωτο ότι την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο "άλλος" ή ο "κανένας" και την τρίτη ο Πύρρος Δήμας. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης κερδίζει μόλις το 4,6% των προτιμήσεων, παρά το γεγονός ότι τα 4 από τα 8 κορυφαία γεγονότα της δεκαετίας (εισαγωγή ευρώ, Ολυμπιακοί, ένταξη Κύπρου και εξάρθρωση 17 Νοέμβρη) είχαν την δική του "σφραγίδα".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μας όνομα που είναι βρε παιδιά; Καλά εμείς δεν έχουμε επώνυμο; Δεν είμαστε "επώνυμοι";

καπ.Γιάννης Εμμ.Νομικός