ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.10

"ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ...Πως τα φέρνει ο Χρόνος!!!!

Το θυμάστε το αποτυχημένο σύνθημα του αποτυχημένου Υπουργού Οικονομίας Μάνου την περίοδο 1992??
"ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????...."ΑΠΟΔΕΙΞΗ"!!!!"
Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν!
Η "ανατρεπτική" πολιτική των τεχνοκρατών του ΠΑΣΟΚ έχει να επιδείξει "αναμασήματα" και παταγώδεις του παρελθόντος αποτυχίες.
Ο "τεχνοκράτης" Παπακωνσταντίνου αφού συσκέφθηκε με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ...κατέληξε στην φαεινή ιδέα της "απόδειξης". Η Αποτυχημένη ΙΔΕΑ Μάνου ξεθάφτηκε και μας σερβίρεται σήμερα ως η λύση στο πρόβλημα της φοροδιαφυγής .
Το 1992 μετά την αποτυχία Μάνου με το γνωστό σύνθημα του και αφού αντικαταστάθηκε κακήν κακώς από την θέση του Υπουργού κυκλοφόρησε ως απάντηση στην πολιτική του η ατάκα "ΜΟΝΟΣ ή ΜΑΝΟΣ??"
Κάπως έτσι θα καταλήξει και η παρούσα του 10 plus κυβέρνηση αφού οι παλινωδίες της η ατολμία και η αναποφασιστικότητα της την οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς.
Τα έργα των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να οραματιζόμαστε την Δανία του Νότου.
Κυβέρνηση παραισθησιογόνων πρακτικών που έχει βάλει το επικοινωνιακό πολιτικό της παιχνίδι μέσω του αγαπημένου laptop του πρωθυπουργού και των πολιτών με αποτέλεσμα να αποσοβεί την ελπίδα και το όραμα αλλά και την υπομονή και την θέληση των πολιτών!
Μπορεί κανείς να ελπίζει στην αλλαγή όταν μηρυκάζονται δοκιμασμένες και αποτυχημένες πρακτικές? Τι μπορεί να ελπίζει κανείς όταν η κυβέρνηση της ανατροπής το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η μετατροπή των πολιτών σε ελεγκτές δηλώνοντας έτσι εμμέσως την αδυναμία της να θέσει τα δάκτυλά της υπό τον τύπο των ήλων.

Κύριοι της κυβέρνησης έστω να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να συμφωνήσουμε στις απαρχαιωμένες ιδέες σας δίνοντας στην ψευδαίσθηση ανάσα προκειμένου αποκτήσει οντότητα το όραμα. Θα γίνουμε ελεγκτές μια και οι έμμισθοι του κράτους ελεγκτές δεν αδυνατούν να αντεπεξέλθουν βέβαια στο έργο τους αλλά επειδή εσείς δεν τους έχετε εμπιστοσύνη. Να γίνουμε και λογιστές προς χάριν της ελπίδας . Να μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε αρχεία για την αρχειοθέτηση των φακέλων με τις αποδείξεις , είναι και αυτός ένας τρόπος για μια μερική αναθέρμανση της αγοράς αφού θα μπούμε στην λογική της αγοράς φακέλων ντοσιέδων και συναφών υλικών. Να γίνουμε και μπάτσοι για να καρφώνουμε τους φοροδιαφεύγοντες.
ΕΣΕΙΣ!!!!!!! ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗ????

Το κράτος κλέφτης μόνον απαιτεί χωρίς να ανταποδίδει να νόμιμα στον πολίτη του!
"ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ??????

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ "ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: