ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Παπανδρέου: “Γενικό Σιωπητήριο για το πτώμα”.

Γιάννης Παπαϊωάννου:

Σας το έχω πει εδώ και καιρό. Υπάρχει ένα πτώμα στο δωμάτιο για το οποίο και δεν βοήθα το να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Το ότι δεν έχουμε πιστοποιητικό θανάτου δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πτώμα. Στην επιστήμη η πραγματικότητα δεν είναι πάντα ορατή. Πολλές φορές γίνεται αντιληπτή μόνο εκ του αποτελέσματος και τον πειραματισμό.

Σήμερα κάθε πειραματισμός, κάθε κουβέντα ή σιωπή, κάθε πράξη αλλά και μη πράξη, οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα και ανεβάζει τα σπρεντ.

Η κατάσταση έχει ως εξείς :

Μη δυνάμενοι να αποδεχτούμε την πραγματικότητα , αδυνατούμε να αναπροσαρμόσουμε την πολιτική μας και να βρεθούμε μπροστά από τους κερδοσκόπους.

Η αδυναμία αποδοχής της πραγματικότητας μας οδηγεί στο να αντιλαμβανόμαστε την κερδοσκοπία και τις λεγόμενες κερδοσκοπικές επιθέσεις ως την αιτία της ανόδου του σπρεντ.

Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο όμως η κερδοσκοπία και η άνοδος του σπρεντ είναι το αποτέλεσμα της χρεοκοπίας μας.

Ας δούμε καλύτερα γύρω μας την ζοφερή εικόνα. Ας αντιληφθούμε το πτώμα από τα σημάδια γύρω μας:

  • Η οσμή του πτώματος έχει μαζέψει χιλιάδες γύπες – κερδοσκόπους που τσιμπολογούν και όσο περνά η ώρα η οσμή του δυναμώνει.
  • Ο νεκροθάφτης ΔΝΤ δηλώνει ετοιμότητα να έλθει και να πάρει τα μέτρα του νεκρού αλλά χρειάζεται την άδεια μας για να το κάνει.
  • Η κάσα αξίας 25 δις ευρώ με διμερή δάνεια απο την ΕΕ και την βοήθεια του ΔΝΤ εχει φταχτεί και βρίσκεται σε κοινή θέα έξω απο το σπίτι.
  • Καθε ημέρα οι καμπάνες του χωριού μας δηλαδή τα ΜΜΕ ανά το κόσμο χτυπούν πένθιμα και κυκλοφορούν με πρωτοσέλλιδο κηδειόχαρτο.
  • Ο Γιατρός – Παπανδρέου – δεν τολμά να το πει στους συγγενείς δηλαδή σε εμάς του Έλληνες αφού δεν τολμά να το παραδεχτεί ο ίδιος. Πολύ πιθανών να μην ξέρει τα βασικά σημεία αναγνώρισης του πτώματος ( απουσία σφυγμού, χτύποι, καρδιάς, νερκουλί χρώμα κλπ..)

Η μισοπεθαμένη χώρα μας έμεινε τελικά στα χέρια του Παπανδρέου καθώς ο ίδιος αναζητούσε γιατρούς με βιογραφικά και υπερτίμησε την αξία της … τηλεδιάσκεψης.

Η μια μικρή ασήμαντη Ιστορική απορία που μένει να απαντηθεί αφορά το εάν οι επιτελείς του Γιατρού (Παπακωνσταντίνου-Σαχινίδης ) είναι πράγματι γιατροί ή κομπογιαννήτες που πήραν το δίπλωμα τους από το Μοναστηράκι πράγμα πολύ πιθανό.

Και όσοι ανόητοι χαίρονται γιατί ο Τρισέ δήλωσε σήμερα ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει ας αναρωτηθούν εάν μπορεί να πει κάτι διαφορετικό από όσα δεν λέει ο Γιατρός ο ίδιος. Ένας γιατρός που καλεί σε γενικό προσκλητήριο που δεν γίνεται σεβαστό από κανέναν.

Μη περιμένετε πατριώτες από τους γείτονες μας να μας βγάλουν το πιστοποιητικό θανάτου. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους και οφείλουν να σεβαστούν την κατάσταση μας. Αν τελικά ο Τρισε έλεγε σήμερα κάτι άλλο θα γίνονταν μόνος το εξιλαστήριο θύμα που ψάχνει ο Γιατρός.

Και το ψάχνει την μια στο Πάγκαλο, την άλλη στον Αρσένη, την μια στο ένα και την άλλη στον άλλο.

Πρόταση διεξόδου προς τον γιατρό με πολύ καλή διάθεση.

Το πρώτο βήμα είναι η αποδοχή της πραγματικότητας. Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε. Το δεύτερο βήμα είναι η έκκληση σε διεθνή βοήθεια και τις σχετικές διαδικασίες ταφής. Το τρίτο βήμα είναι η έκκληση σε βοήθεια εντός Ελλάδος από όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Άπαντες πιστεύω θα κάνουν το παν για να συνδράμουν την κατάσταση και θα σεβαστούν το πόνο του γιατρού, και την ανάγκη του να μείνει μόνος… σε μια άκρη… συγκλονισμένος από το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: