ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.10

Όσοι κατάλαβαν ότι χρεοκοπήσαμε τον Γενάρη έβγαλαν πολλά λεφτά σε βάρος μας.

Δεν πρέπει υπάρχει μια αμφιβολία ότι η Ελληνική οικονομία έμεινε στο τόπο στο τέλος Γενάρη του 2010 δηλαδή με την πρώτη άνοδος των spread στις 400 μονάδες βάσης. Το είπα τότε εδω: Κύριοι Χαλαρώστε… Χρεοκοπήσαμε! Η Ελλάδα μέχρι εκείνη την στιγμή ψυχορραγούσε επί τρίμηνο στα χέρια της κυβέρνησης που έψαχνε με βιογραφικά τους γιατρούς της. Το Οικονομικό Επιτελείο και ο πρωθυπουργός πολύ καθυστέρημένα άρχισε να αντιδρά σε αυτό το γεγονός λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στο φόρουμ Νταβός .

Έκτοτε όμως ότι και εάν έκανε η κυβέρνηση έπεφτε σε ένα βαθύ μαύρο πηγάδι που κατέληγε στις τσέπες των κερδοσκόπων και όσων ήταν αρκετά “γάτοι” και κατάλαβαν στην χρεοκοπίας μας.

Με την κάθε ημέρα να είναι χειρότερη από την προηγούμενη η μη κατανόηση της πραγματικότητας εγκαίρως απο την πλευρά μας κόστισε στο ελληνικό Λαό σε Εθνικό πλούτο. Συγκεκριμένα η χώρα μας εξέδωσε τρείς φορές ελληνικά ομόλογα στις αγορές με επιτοκίο πάνω από 6 κάνοντας πολύ κόσμο γύρω μας αρκετά πλουσιότερο.

Κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά σε βάρος μας. Βεβαίως στο Κύριοι Χαλαρώστε… Χρεοκοπήσαμε! το φώναξα όσο πιο δυνατά μπορούσα αλλά ήμουν “φωνή βοώντος εν τη ερήμο”.

Τώρα πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αίτημα για ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης σημαίνει αδυναμία δανεισμού της Ελλάδος δηλαδή χρεοκοπία. Η ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού σημαίνει δανεικά χρήματα από την Ευρώπη και το ΔΝΤ με όρους ΔΝΤ.

Καμία προσπάθεια επικοινωνιακού εξωραϊσμού δεν είναι αρκετή για να κρύψει αυτή την πραγματικότητα. Χρειάζεται σιωπή και περισυλλογή.

Όμως αυτή η ενεργοποίηση αύτή θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα και να έχουμε γλυτώσει τα τοκογλυφικά επιτόκια του φεβρουαρίου και μαρτίου και πάρα πολλά χρήματα.

Χρήματα που θα πληρώσουν τα παιδιά μας χρήματα κλεμένα απο το μέλλον της χώρας και… δεν θέλω να επεκεταθώ άλλο.

Κρίμα.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: